ΔΑΟΑ. Συγχαρητήρια επιστολή για τις διακρίσεις του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.

ΔΑΟΑ. Ανακοίνωση.
Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας συγχαίρει  τις αθλήτριες του Ν.Ο.Α. Γκαρή Αναστασία  και  Καλαντζή Βαρβάρα  για τις διακρίσεις τους στην ιστιοπλοΐα στη κατηγορία Optimist  11χρονων  αθλητών. Η  Γκαρή Αναστασία κατέκτησε  την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  και  η
Καλαντζή Βαρβάρα την 2η θέση. Επίσης  για  το  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Optimist  2011 η Γκαρή Αναστασία κατέλαβε την 7η θέση και η  Καλαντζή Βαρβάρα την 11η θέση.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την διοίκηση, τους προπονητές και όλους τους αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΑ για τις διακρίσεις που φέρνουν στο νησί μας, δείγμα της άριστης δουλειάς και του εξαίρετου ταλέντου τους αντίστοιχα. Ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις τόσο από τον ΝΟΑ όσο και από άλλους συλλόγους και σωματεία της Αίγινας. Ο ΔΑΟΑ από την δική του πλευρά θα συνεχίσει την  προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, την ανάδειξη και άλλων αθλημάτων και την προσέλευση όλο και περισσότερων στον  αθλητισμό.

Ο πρόεδρος και τα μέλη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png