Σαρωνικός - Α.Ε. Αίγινας. Στο δρόμο προς τη συνένωση.

Μία σημαντική εξέλιξη για τα αθλητικά πράγματα του νησιού συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, που είχε ως θέμα την παρουσίαση της πρότασης συνένωσης των δύο αθλητικών σωματείων του νησιού: του Α.Ο.Α. Σαρωνικός και της Α.Ε. Αίγινας. Η πρόταση που είχε παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον αρμόδιο για τα αθλητικά θέματα αντιδήμαρχο κύριο Φίλιππο Τζίτζη, επισημοποιήθηκε και ως πρόταση προς τα δύο Σωματεία στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό σήμερα το απόγευμα από τον πρόεδρο κύριο Μανώλη Νικολούζο. Την Α.Ε. Αίγινας εκπροσώπησε ο κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, ενώ από την πλευρά του Σαρωνικού ο πρόεδρός του Διοικητικού Συμβουλίου κύριος Κώστας Δρόσος, ενώ τη συνεδρίαση παρακολούθησαν και μέλη του Δ.Σ. αλλά και φίλοι της ομάδας όπως οι κύριοι Φάνης Πέτροβας, Μπάμπης Λεούσης, Σωτήρης Κρεούζης, Γιάννης Τσαπέκος, Φάνης Πέτροβας, Σώζος Μαλτέζος, Θανάσης Χρυσοχόος, Γιώργος Κοντορούδας, Νίκος Κορορός. Από την πλευρά του αθλητικού σωματείου του Αιακού συμμετείχε ο κύριος Γιάννης Αβραμίδης.

Το Δήμο Αίγινας εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ενώ την εισήγηση της πρότασης έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού κύριος Στάθης Νικολούζος. Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων συμφώνησαν καταρχήν πως οι συνθήκες για τη συνένωση είναι πλέον ώριμες, ενώ σύμφωνα με την εισήγηση του κυρίου Νικολούζου αυτές ορίζονται από τρεις κύριους άξονες: την αρνητική οικονομική συγκυρία, κοινωνικούς λόγους και την ανάγκη για ουσιαστική ανάπτυξη των υποδομών. Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ από τις περισσότερες τοποθετήσεις φάνηκε ότι η συνένωση των δύο Σωματείων είναι μονόδρομος. Η συνέχεια προβλέπει ότι οι εκπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να μεταφέρουν την πρόταση στα διοικητικά συμβούλια και από εκεί να παρθεί η τελική απόφαση μέσα από τις γενικές συνελεύσεις των δύο Σωματείων. Από αυτές θα οριστεί η Διοικητική Επιτροπή που θα επωμιστεί το έργο της συγχώνευσης. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρχει τις επόμενες ημέρες, ενώ οι πρώτες δηλώσεις των εκπροσώπων των φορέων που συμμετείχαν στη σημερινή συνεδρίαση παρουσιάζονται μέσα από το video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png