Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους καθηγητές φυσικής αγωγής της Αίγινας.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Δήμος Αίγινας και ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας σεμινάριο επιμόρφωσης το οποίο απευθυνόταν στους καθηγητές φυσικής αγωγής του νησιού. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κύριος Λεωνίδας Καραΐσκος, τεχνικός σύμβουλος εθνικών ομάδων και ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. "Μέσω μιας συνεργασίας που έχουμε ξεκινήσει με τοπικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, ερχόμαστε ως ομοσπονδία του βόλεϋ στην Αίγινα και ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και για τη συνεργασία τον αντιδήμαρχο κύριο Τζίτζη και τους Στάθη και Μανώλη Νικολούζο, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα του βόλεϋ και ιστορία σε αυτό" είπε ο κύριος Καραΐσκος και συνέχισε περιγράφοντας το σεμινάριο: "Κάνουμε μια ενημέρωση, εκπαίδευση ουσιαστικά, στους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, θετική αύρα και η πρόθεση μας είναι να συνεισφέρει η Ομοσπονδία με αθλητικό υλικό, αλλά και με γνώσεις πάνω στο άθλημα της πετοφαίρισης. Το βόλεϋ είναι ένα πολύ αγαπητό άθλημα στις μικρές ηλικίες και ειδικά στα κορίτσια και εμείς ελπίζουμε με τη βοήθειά μας αυτή να συνεισφέρουμε, έστω και στο ελάχιστο, στη μεγιστοποίηση και την υποστήριξη του έργου των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας".

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξέλιξη του σημερινού αθλητικού σεμιναρίου ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για αθλητικά θέματα κύριος Φίλιππος Τζίτζης, όπως επίσης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Μανώλης Νικολούζος. Η κοινή συνισταμένη των δηλώσεων τους ήταν ότι η προσπάθεια για την ανάπτυξη των αθλημάτων στην Αίγινα θα συνεχιστεί και με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες. Τέλος ο κύριος Τζίτζης έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα μοιραστούν στα σχολεία του νησιού μπάλες μπάσκετ προσφορά από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μπάλες βόλεϋ προσφορά από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png