Συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal στο Αθλητικό Κέντρο Αιακός.

Με τη συμμετοχή μιας σημαντικής ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του τεχνικού διευθυντή των ποδοσφαιρικών ακαδημιών Άρσεναλ στην Ελλάδα κυρίου Λάκη Παπαϊωάννου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Arsenal στο Αθλητικό Κέντρο Αιακός, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Μανώλης Νικολούζος, καθώς και ο ιδιοκτήτης του Αθλητικού Κέντρου Αιακός κύριος Γιάννης Αβραμίδης.

Ο κύριος Τζίτζης καλωσορίζοντας τον κύριο Λάκη Παπαϊωάννου του πρόσφερε ένα βιβλίο για την Αίγινα, μίλησε για το έργο των σχολών της Arsenal και το τουρνουά που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις του Αιακού, ενώ τον προσκάλεσε να επισκέπτεται πιο συχνά το νησί. Ο κύριος Παπαϊωάννου εξήρε τις προσπάθειες του κυρίου Αβραμίδη και όσων συμβάλουν στη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, ενώ παρουσίασε εν συντομία τους στόχους και τις προσπάθειες των ποδοσφαιρικών σχολών. Τις προσπάθειες των δύο φορέων συνεχάρη και ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Νικολούζος, χαρακτηρίζοντας τις αξιέπαινες. Τέλος δήλωσε ότι ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αίγινας θα στηρίξει και στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες. Ικανοποιημένος από την εξέλιξη του τουρνουά δήλωσε και ο κύριος Γιάννης Αβραμίδης που ευχαρίστησε το Δήμο και το ΔΑΟΑ για την υποστήριξή τους, ενώ ευχήθηκε να υπάρξουν και στο μέλλον και άλλα παρόμοια αθλητικά events.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png