Συνάντηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής της Αίγινας.

Μία πρώτη συνάντηση με τους καθηγητές φυσικής αγωγής των εκπαιδευτικών μονάδων της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου για θέματα αθλητισμού κυρίου Φίλιππου Τζίτζη και τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κυρίου Μανώλη Νικολούζου. Η συνάντηση που έγινε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας το απόγευμα, είχε ως στόχο αρχικά να καταγραφούν τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια του νησιού. Οι καθηγητές φυσικής αγωγής είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με αυτά τα ζητήματα και γνωρίζουν λόγω της φύσης της δουλειάς τους τα σημεία που υπάρχουν ελλείψεις. Οι καθηγητές φυσικής αγωγής παρουσίασαν τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαδικασία άθλησης των νέων του νησιού. Από τα όσα παρουσιάστηκαν έγινε φανερό ότι οι περισσότερες ελλείψεις βρίσκονται στην υλικοτεχνική υποδομή, ενώ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως για παράδειγμα η έλλειψη επαρκούς συγκοινωνίας που εμποδίζει τα παιδιά να πάνε στις προπονήσεις τους.

Στη χθεσινή συζήτηση αποφασίστηκε επίσης ότι κοντά στη περίοδο του Πάσχα θα γίνει ένα μεγάλο σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου. Παράλληλα θα "τρέξει" ένα πιλοτικό πρόγραμμα για βόλεϊ κοριτσιών ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη ο ίδιος είναι ικανοποιημένος τόσο από το περιεχόμενο της χθεσινής συζήτησης, όσο και από την προσέλευση των καθηγητών φυσικής αγωγής από την οποία υπήρχαν μόνο δύο απουσίες λόγω υποχρεώσεων. Τόνισε επίσης ότι και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί του αθλητισμού εξέλαβαν θετικά αυτή την προσπάθεια που θα συνεχιστεί και με επόμενες συζητήσεις. Τέλος για τα όσα προβλήματα καταγράφηκαν χθες, ο κύριος Τζίτζης θα επισκεφθεί τους χώρους άθλησης ώστε να σχηματίσει προσωπική άποψη.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png