Ποδηλατικός γύρος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο μία πρωτοβουλία του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος. Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού κύριος Νϊκος Κάτσας και τα πάντα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πρότειναν ένα μικρό ποδηλατικό γύρο, θέλοντας όχι απλά να συμμετέχουν στον εορτασμό της ημέρας, αλλά να περάσουν και κάποια μηνύματα για την ζωή στην πόλη, το κυκλοφοριακό και πάνω από όλα την άθληση!


Η ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα σήμερα στην Αίγινα αποδείχθηκε ο καλύτερος σύμμαχος για την υλοποίηση μιας περίφημης ιδέας και λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, οι ποδηλάτες μαζί με τα πολύχρωμα ποδήλατα τους συγκεντρώθηκαν στο κτήμα Γκίκα, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης, περιμένοντας την έναρξη του αγώνα. Φυσικά δεν επρόκειτο για έναν ανταγωνιστικό ποδηλατικό γύρο, απλά για μια βόλτα που όπως φαίνεται όλοι απόλαυσαν.

Στο πλευρό του κυρίου Κάτσα, οι κυρίες Φωτεινή Μπήτρου και Ευαγγελία Ρεκλείτη, γυμνάστριες και οι δύο συντόνισαν, και οργάνωσαν όσους συμμετείχαν. Κοντά τους και ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μια βόλτα με το ποδήλατο του, ανάμεσα στις πολλές του υποχρεώσεις, ενισχύοντας με την παρουσία του την όλη πρωτοβουλία.



Η Αστυνομία του νησιού συμμετέχοντας με έναν μοτοσικλετιστή και ένα όχημα φρόντισε ώστε η βόλτα μέχρι την παραλία, να γίνει απροβλημάτιστα για τους φίλους του ποδηλάτου, ενώ καθ όλη τη διάρκεια το κομβόι από τους ποδηλάτες συνόδευε ασθενοφόρο.

Τα παιδιά, αλλά κυρίως οι μεγάλοι που συμμετείχαν σήμερα στον αγώνα έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση και είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν πολύ μεγαλύτερες αθλητικές δοκιμασίες, καθώς το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ, αλλά να κάνει του κατοίκους του νησιού να ασχοληθούν πιο ενεργά με την άθληση, μέσα από την χαρά που προσφέρουν δραστηριότητες σαν τη σημερινή.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png