Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού με νέο Δ.Σ.


Χθες Παρασκευή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό, έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας. Παρών οι κύριοι Νίκος Κάτσας, Γιώργος Τσατήρης, οι κυρίες Ανθίπη Γελαδάκη, Ευαγγελία Ρεκλείτη , και ο κύριος Σωτήρης Μπήτρος. Από από αυτή την πρώτη συνεδρίαση απουσίαζαν οι κύριοι Γιώργος Σκλάβαινας, Φίλιππος Τζίτζης, και οι κυρίες Φωτεινή Μπήτρου και Θέκλα Χριστοφή. Παρόν επίσης και ο κύριος Γιώργος Βογιατζόγλου που θα βοηθήσει σε κάθε περίπτωση το έργο του Δ.Α.Ο.Α.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο κύριος Νίκος Κάτσας, νέος πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, καλωσόρισε τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Παναγιώτη Κουκούλη που παραβρέθηκε σε αυτή και τα νέα μέλη του Δ.Α.Ο.Α. Ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Νίκος Κάτσας είπε: "Σας καλωσορίζω στο 1ο συμβούλιο του ΔΑΟΑ , με τη νέα σύνθεση του. Ιδιαίτερα χαιρετίζω το Δήμαρχο μας κ.Παναγιώτη Κουκούλη ο οποίος είναι μαζί μας και τιμά με την παρουσία του σε αυτό το 1ο μας συμβούλιο. Η θητεία μας είναι διετής για τα έτη 2009 - 2010, αν και έχουν χαθεί ήδη 5 μήνες, πολύτιμοι θα έλεγα. Εύχομαι σε όλους να έχουμε υγεία, να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε όρεξη για δουλειά, γιατί πραγματικά αυτό το τελευταίο το έχει ανάγκη ο Δ.Α.Ο.Α. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε και πιστέψτε με, κάποια από αυτά έχουν πολύ περιορισμένα χρονικά όρια για να γίνουν.


Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας μας, έχουν ενεργούς Αθλητικούς Οργανισμούς από το 2000.  Εμείς για διάφορους λόγους αποκτήσαμε ενεργό Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό τον Φλεβάρη του 2007. Τη διετία 2007 - 2008 με πρόεδρο τον κύριο Γιώργο Τσατήρη βάλαμε ψιλά τον πήχη και πετύχαμε πολλά. Κάναμε τον ΔΑΟΑ μια δημοτική υπηρεσία, που προσφέρει στα αθλητικά σωματεία του νησιού μας, στους Συλλόγους, στα σχολεία και γενικά σε όποιον χρησιμοποιεί τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Αίγινας.

Θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ.Γιώργο Τσατήρη για δύο λόγους: για το ότι κατάφερε να οργανώσει τον ΔΑΟΑ ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν και γιατί παρότι είναι πλέον πρόεδρος του Δ.Σ. με αυξημένες υποχρεώσεις, παραμένει μέλος του ΔΑΟΑ και φυσικά η εμπειρία του και οι γνώσεις του θα μας βοηθήσουν πολλαπλά. Αυτά που έγιναν την προηγούμενη διετία αποτελούν για εμάς τη βάση πάνω στην οποία τα σταθούμε και θα προχωρήσουμε. Στη ζωή μας όμως παρουσιάζονται συνεχώς νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις. Έτσι για παράδειγμα η άνοδος του Σαρωνικού μας στην Γ΄Εθνική κατηγορία, μας αναγκάζει να κάνουμε στο γήπεδο αρκετές βελτιώσεις προκειμένου να φιλοξενηθούν οι αγώνες αυτής της κατηγορίας, καθώς και αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, που θα έρθει και πάλι ο μηχανικός της ΕΠΑΕ για τον τελικό έλεγχο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πρέπει να εργαστούμε οργανωμένα και μεθοδικά ως ομάδα για να τα καταφέρουμε. Είναι ένας αγώνας. Αντίπαλοι μας είναι όλα τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Μπορεί και να χάσουμε, αλλά πρέπει όμως πρώτα να έχουμε προσπαθήσει. Εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png