Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 8ης Μαρτίου 2013.


Τέσσερα μόλις λεπτά μετά την έναρξή της, ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη: "Ψήφιση προϋπολογισμού Δήμου Αίγινας, Οικονομικού Έτους 2013". Αμέσως μετά τις παρουσίες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Γιαννούλης, έδωσε το λόγο στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ο οποίος και απέσυρε το θέμα της ημερήσιας διάταξης, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους λόγους, σημειώνοντας ότι λαμβάνει αυτή την απόφαση: "Για να αποφύγουμε συμπτώματα αναντιστοιχίας με τις προβλέψεις στοιχείων και διατάξεων".


Η συγκεκριμένη απόφαση πυροδότησε αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης που ζήτησε εξηγήσεις. Οι εξηγήσεις αυτές δεν δόθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, αφού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, διέκοψε τη συνεδρίαση αμέσως μετά την απόσυρση του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png