Δήμος Αίγινας. Έκτακτη, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας για τη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Λιγέα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Έπειτα από την εντελώς αυθαίρετη και προσβλητική για την τοπική κοινωνία του νησιού μας, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για την ανάπτυξη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην θέση ΛΙΓΕΑ, συγκαλείται με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ τρόπο ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ, με θέμα: «Πρωτοβουλίες του Δήμου Αίγινας για την ακύρωση της σχετικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Επισημαίνεται ότι διά της αυριανής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να «απαντήσουμε» στην αυθαίρετη πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ, αφού Τοπική Ανάπτυξη, Τουρισμός, Ανταγωνιστικότητα του νησιού μας, Επιχειρηματικότητα και Προστασία της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς ΔΕΝ μπορούν να συνδεθούν με τέτοιου τύπου επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο Δήμος μας με μία σειρά πρωτοβουλιών έχει διαχρονικά εκδηλώσει με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ την αντίθεση του και ΔΕΝ θα επιτρέψει σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ την υλοποίηση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος
Σάκης Σακκιώτης