Θέματα συνεδρίασης 10 Οκτωβρίου 2008.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :

1.-΄Εγκριση της προκαταρκτικής μελέτης «δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικών Διαμερισμάτων Νήσου Αίγινας»

2.- Καθορισμός θέσης χωροθέτησης «δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικών Διαμερισμάτων Νήσου Αίγινας» .

3.- ΄Εγκριση στρατηγικού σχεδίου στα πλαίσια της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου

4.- Ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ

5. - Ανακατανομή πίστωσης από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ (Β΄ δόση έτους 2008).

6.- Εξουσιοδότηση Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου να λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες σχετικά με την τοποθέτηση μικρού βιολογικού καθαρισμού στην ψαραγορά της Αίγινας.

7.- Διατύπωση απόψεων προς την Νομαρχία Πειραιά (Δ/νση Περιβάλλοντος- Τμήμα Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης) για την δραστηριότητα : Επαγγελματικό εργαστήριο κοπής και διαμόρφωσης σιδήρου μπετόν της εταιρίας ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΕ στην θέση «Λεόντι» -Κυψέλη Αίγινας.

8.- ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ .

9.- Αποδοχή πίστωσης ποσού 7.799,28 � προερχομένης από το Υ.Π.ΕΣ. για την μισθοδοσία προσωπικού μερικής απασχόλησης του Δήμου μας, αναμόρφωση του προϋπολογισμού για την εγγραφή της και ψήφιση διάθεσης της.

10.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2008

11.- Συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

12.- Διόρθωση χρεώσεων σε βεβαιωτικούς καταλόγους Δήμου υπόχρεων στην καταβολή τέλους επί ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων και τέλους διαμονής Παρεπιδημούντων.

13.- ΄Ενταξη στο ειδικό τιμολόγιο ύδρευσης επιχειρήσεων ανέλκυσης-φύλαξης και επισκευής σκαφών .

14.- Αιτήσεις ξενοδόχων και επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.

15.- Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος για την ένταξη του έργου με τίτλο: Κατασκευή βάσης για την τοποθέτηση βιολογικού καθαρισμού στην ιχθυαγορά.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Πούντος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png