Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 21ης Ιανουαρίου 2015.

 Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την   21η του μηνός Ιανουαρίου έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:45΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:   


1. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης και των όρων αυτής, μεταξύ του Δήμου Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής για την «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ»
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Λήψη απόφασης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Ίδρυση ιδιωτικού οικισμού δεύτερης κατοικίας, στη θέση «Αμυγδάλα», στην Τοπική Κοινότητα Πέρδικας, στη Νήσο Αίγινας της Περιφέρειας Αττικής»
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 28/2014 απόφασης του Δ.Σ του ΔΑΟΑ που αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του, οικονομικού έτους 2014
Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α κ. Μαρμαρινός Σταμάτης


1. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, μετά του αναπληρωτή του, στην επιτροπή για τον καθορισμό, κατά το έτος 2015, παραλιακών χώρων της Αίγινας, ως πολυσύχναστων (Π.Δ. 23/2000)
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Περί ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 1020/6398/3-δ/07.01.1987/ άδειας λειτουργίας καταστήματος Σνακ Μπαρ και της υπ’ αριθμ. 1020/6398/40-γ/05.8.1993 άδειας λειτουργίας καταστήματος Υπαίθριο Μπαρ που είχαν εκδοθεί επ’ ονόματι του κ. Γιαννούλη Σταύρου (Σχετ. η υπ’ αριθμ. 8/2014 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
Εισηγητής ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ζ κ. Γεννίτσαρης Κων/νος


1. Έγκριση του πρακτικού κλήρωσης που συντάχθηκε για την επιλογή δύο Δημοτικών Συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους που θα συμμετέχουν στην επιτροπή διενέργειας, κατά το έτος 2015, διαγωνισμών δια την εκποίηση, εκμίσθωση, αγορά ή μίσθωση πραγμάτων από το Δήμο (άρθρα 1 και 3 του Π.Δ. 270/1981) και εξουσιοδότηση του κου Δημάρχου για την συγκρότηση της επιτροπής με απόφασή του
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Έγκριση του πρακτικού κλήρωσης που συντάχθηκε και συγκρότηση επιτροπής από δύο Δημοτικούς Συμβούλους μετά των αναπληρωτών τους για την παραλαβή εντός του έτους 2015 εκτελεσθέντων έργων-εργασιών αξίας μικρότερης των 5.869,41€ (άρθρο 15 παρ. 2 του Π.Δ. 171/1987).
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Έγκριση του πρακτικού κλήρωσης που συντάχθηκε και συγκρότηση επιτροπής από ένα Δημοτικό Σύμβουλο μετά του αναπληρωτή του για την παραλαβή εντός του έτους 2015 εκτελεσθέντων έργων-εργασιών αξίας μεγαλύτερης των 5.869,41€ (άρθρο 16 του Π.Δ. 171/1987).
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Έγκριση των πρακτικών κλήρωσης που συντάχθηκαν και συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενης από ένα Δημοτικό Σύμβουλο και δύο υπαλλήλους του Δήμου μετά των αναπληρωτών τους για την παραλαβή προμηθειών που θα διενεργηθούν εντός του έτους 2015 σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, παρ. 1, και 70 του Π.Δ. 28/80
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Έγκριση των πρακτικών κλήρωσης που συντάχθηκαν και συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενης από ένα Δημοτικό Σύμβουλο και δύο υπαλλήλους του Δήμου μετά των αναπληρωτών τους για την παραλαβή εργασιών και προμηθειών που σχετίζονται με την επισκευή οχημάτων του Δήμου εντός του έτους 2015 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 3 του Π.Δ. 28/80
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Έγκριση τοποθέτησης νέων στύλων Δ.Ε.Η. και νέων φωτιστικών σωμάτων (μπράτσα) σε υπάρχουσες κολώνες της Δ.Ε.Η. για την επέκταση του δικτύου εξωτερικού φωτισμού και την εν γένει βελτίωση του εξωτερικού φωτισμού των κοινοχρήστων χώρων περιοχών του Δήμου μας.
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης  


1. Συγκρότηση πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2015 (Ν.2307/1995)
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Δέδες


1. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος της Χατζοπούλου Αικατερίνης που αφορά την διόρθωση χρεώσεών της σε βεβαιωτικούς  καταλόγους τελών ύδρευσης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png