Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 4ης Ιουλίου 2016.

Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 04η του μηνός Ιουλίου έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:


1. Έγκριση  του 1ου Α.Π.Ε. που αφορά το έργο: «ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΟΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ»
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης Κων/νος


1. Έγκριση παράτασης για την εκτέλεση του έργου: «ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΟΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ»
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης Κων/νος


1. Περί έγκρισης επικαιροποίησης κανονισμού καθαριότητας Δήμου Αίγινας
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεννίτσαρης Κων/νος


1. Περί έγκρισης επικαιροποίησης κανονισμού ύδρευσης Δήμου Αίγινας
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης κ. Μούρτζης Αντώνιος


1. Περί παραχώρησης αιγιαλού στην Αγ. Μαρίνα της Δ.Κ Μεσαγρού (Σχετική η από 30.06.2016 σύμβαση μίσθωσης αιγιαλών μεταξύ Δήμου Αίγινας και ΕΤΑΔ Α.Ε)
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Περί παραχώρησης τμήματος αιγιαλού στην ακτή Καραντίνα – πλαζ «ΑΥΡΑ» (Σχετική η από 30.06.2016 σύμβαση μίσθωσης αιγιαλών μεταξύ Δήμου Αίγινας και ΕΤΑΔ Α.Ε)
 Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Περί παραχώρησης τμήματος αιγιαλού στην πλαζ Παναγίτσας (Σχετική η από 30.06.2016 σύμβαση μίσθωσης αιγιαλών μεταξύ Δήμου Αίγινας και ΕΤΑΔ Α.Ε)
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος
1. Περί παραχώρησης τμήματος αιγιαλού στην περιοχή του όρμου «Κρυπτός Λιμένας» (Σχετική η από 30.06.2016 σύμβαση μίσθωσης αιγιαλών μεταξύ Δήμου Αίγινας και ΕΤΑΔ Α.Ε)
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Επανεξέταση της υπ’ αριθμ. 103/2013 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Επανασυγκρότηση επιτροπής για την διάθεση και τον έλεγχο των κοινοχρήστων χώρων (Σχετική η υπ’ αριθμ. 40/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου)
Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος


1. Ανακήρυξη Δήμων και Περιφερειών σε ελεύθερες ζώνες από τις συμφωνίες ΤΤΙP-CETA-TISA (περιοχές ΤΤΙΡ/CETA/TISA free zone)


1. Περί έγκρισης υποβολής αιτήματος συνεργασίας του Δήμου Αίγινας προς το Κέντρο Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών με σκοπό την επιστημονική επιμέλεια, μελέτη, προβολή και διαφύλαξη του εθίμου με την ονομασία «Λειδινός»
Εισηγητής ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ  κ. Ζορμπάς Ιωάννης


1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αίγινας για το έτος 2016
Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Δ/κών & Οικ/κών Υπηρεσιών κ. Δέδες Ευάγγελος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png