Αναβολή της ειδικής συνεδρίασης με θέμα τον "απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής" για τις 24 Αυγούστου 2016.

Ανακοίνωση

Γνωστοποιούμε ότι η προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου 2016 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον «απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής», λόγω της δηλούμενης απουσίας αρκετών δημοτικών συμβούλων εκτός Αίγινας την ημέρα αυτή, αναβάλλεται για την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:30΄ στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Ακολουθεί η νέα πρόσκληση της συνεδρίασης.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου

Πρόσκληση

Προσκαλείσθε στις 24 Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 19:30΄ στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας (οδός Φανερωμένης- πόλη Αίγινας) όπου θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Κατά την ειδική αυτή δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  κάθε φορέας, δημότης κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό.          

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι στις 24 Αυγούστου 2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 19:30΄ θα πραγματοποιηθεί σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας (οδός Φανερωμένης- πόλη Αίγινας) ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Κατά την ειδική αυτή δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικής Κοινότητας του Δήμου.
Κάθε φορέας, δημότης κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη Συνεδρίαση αυτή.          

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου


Νικόλαος Τρ. Οικονόμου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png