Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 30 Μαρτίου 2009.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Μαρτίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του, που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης :

1. Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου Φίλιππου Τζίτζη σχετικά με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την καταπολέμηση του παραεμπορίου στην Αίγινα.

2. Ορισμός μελών και εκλογή Προέδρου και Αντ/δρου, για την διετία 2009-2010 , στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.    

3. Ορισμός μελών και εκλογή Προέδρου και Αντ/δρου, για την διετία 2009-2010, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.

4. Αιτήσεις επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους   

5. Αποδοχή επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ ΑΕ ποσού 80.000,00 €  για την κάλυψη των εξόδων διαμόρφωσης του αυλείου χώρου του συγκροτήματος συστέγασης του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Μεσαγρού, καθώς και για την κατασκευή έργων (ράμπα πρόσβασης ΑΜΕΑ , κερκίδων γηπέδου, υπαίθριου θεάτρου, κλπ).

6. Αίτημα ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, για οικονομική της ενίσχυση

7. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικον. Έτους 2009.

8. ΄Έγκριση  αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία ΜΕΙΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά την έγκριση προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2009.

9. Διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση δαπάνης εκδηλώσεων του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821»

10. ΄Έγκριση απολογισμών οικον. Έτους 2008 Σχολικών Επιτροπών του Δήμου.

11. ΄Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓ.  ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ».

Ο Πρόεδρος του   

Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Δ. Τσατήρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png