Χωρίς απαρτία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη διακοπή της κυκλοφορίας στον παραλιακό Αίγινα - Πέρδικα. Το έργο δεν ξεκινά. Ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός.


Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: "Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αίγινας - Πέρδικας στην εκβολή του ρέματος της Σκοτεινής".

Το έργο για τη διαπλάτυνση της εκβολής του ρέματος της Σκοτεινής δεν θα ξεκινήσει, καθώς δεν υπήρξε σήμερα απόφαση για το κλείσιμο της παραλιακής οδού Αίγινας - Πέρδικας. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, σε σχετική ερώτηση του Aegina Portal, λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης.

Χθες το πρωί, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας κοινοποιήθηκε προς το Aegina Portal έγγραφο το οποίο ενημέρωνε για τη διακοπή της κυκλοφορίας στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας. Ωστόσο αργά το βράδυ δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση για την κατεπείγουσα, σημερινή, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ανάμεσα σε όλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι χθες η Αντιπεριφέρεια Νήσων απέστειλε Δελτίο Τύπου για την έναρξη των εργασιών της διεύρυνσης της γέφυρας Σκοτεινής. Όμως χωρίς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν μπορούν να τεθούν σε ισχύ και επομένως δεν μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Λίγο πριν την έναρξη και τη λήξη της συνεδρίασης που ακολούθησε μετά από 1 λεπτό, δημιουργήθηκε κλίμα αντεγκλήσεων ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, ενώ σχολιάστηκε αρνητικά η τοποθέτηση πινακίδων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, χωρίς την προηγούμενη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θέμα αναμένεται να έρθει σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δήλωση του κυρίου Νίκου Οικονόμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png