Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας 6ης Ιουλίου 2017.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη:"Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για κατάρτιση νέων συμβάσεων για την απασχόληση προσωπικού σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017".

Ωστόσο, μετά το τέλος του ενός και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που έχει αυτή τη στιγμή, ειδικά, η περιφέρεια του νησιού. Η συζήτηση δημιούργησε μεγάλη ένταση κατά διαστήματα, ενώ κάποια σημεία της παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι αυτοκίνητα του δήμου είχαν να περάσουν ΚΤΕΟ για χρόνια.

Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης ενημέρωσε ότι άμεσα θα υπάρξει διαγωνισμός ώστε να δοθεί σε ιδιώτη η απομάκρυνση και η μεταφορά ογκωδών προϋπολογισμού 4.836,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%. [upd] αφορά μεταφορά από το ΣΜΑ.

Οι αιρετοί κατά την έναρξη της διαδικασίας, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο νεκρών της ναυτικής τραγωδίας της Αίγινας στις Λαούσες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png