Κατεπείγουσα Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας 6ης Ιουλίου 2017.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη:"Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για κατάρτιση νέων συμβάσεων για την απασχόληση προσωπικού σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017".

Ωστόσο, μετά το τέλος του ενός και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών που έχει αυτή τη στιγμή, ειδικά, η περιφέρεια του νησιού. Η συζήτηση δημιούργησε μεγάλη ένταση κατά διαστήματα, ενώ κάποια σημεία της παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι αυτοκίνητα του δήμου είχαν να περάσουν ΚΤΕΟ για χρόνια.

Ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης ενημέρωσε ότι άμεσα θα υπάρξει διαγωνισμός ώστε να δοθεί σε ιδιώτη η απομάκρυνση και η μεταφορά ογκωδών προϋπολογισμού 4.836,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%. [upd] αφορά μεταφορά από το ΣΜΑ.

Οι αιρετοί κατά την έναρξη της διαδικασίας, τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο νεκρών της ναυτικής τραγωδίας της Αίγινας στις Λαούσες.