Δεν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας.


Δεν πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς μετά το παρουσιολόγιο διαπιστώθηκε έλλειψη απαρτίας. Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης που είχαν προσέλθει, όσο και ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης επικεφαλής της ελάσσονος. Σε επικοινωνία με τον κύριο Νίκο Πτερούδη, αναφέρθηκε στο γεγονός που έχει σχολιάσει κατ' επανάληψη τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξή του, ότι δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης δεν προσέρχονται και ότι τις περισσότερες φορές οι συνεδριάσεις γίνονται με την παρουσία των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, που δήλωσε στο Aegina Portal ότι για μία ακόμη φορά δεν έγινε απαρτία από την διοίκηση, που με την συμπεριφορά της απαξιώνει το ρόλο της αντιπολίτευσης. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου, έστειλε τις παρουσίες των δημοτικών συμβούλων στην αποκεντρωμένη διοίκηση και θα κυνηγήσω πλέον την αποβολή των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι δεν βρίσκονται στα δημοτικά συμβούλια. "Πρέπει επιτέλους να τελειώσει το παραμύθι", είπε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png