Ο κύριος Κυριάκος Τρίμης, νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Κυριάκος Τρίμης είναι ο νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας. Ο κύριος Τρίμης εξελέγη κατά την χθεσινή, ειδική συνεδρίαση του Σώματος, καθώς ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Γιώργος Τσατήρης είχε ανεξαρτητοποιηθεί λίγες εβδομάδες νωρίτερα από την παράταξη "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης". 

Από την διαδικασία της κάλπης και την καταμέτρηση των ψήφων ο κύριος Τρίμης έλαβε 16 ψήφους και ένα λευκό. Τον νέο αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχάρη αμέσως μετά την εκλογή του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε επισης το σύνολο του Σώματος για την συλλογικότητα που επέδειξε. Τέλος, εξέφρασε τον "σεβασμό και την αγάπη" του, όπως χαρακτηριστικά είπε, στον κύριο Γιώργο Τσατήρη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και για την συνολική του παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png