Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 11 Αυγούστου 2009.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 Αυγούστου 2009 ημέρα Τρίτη και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του, που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης :  

1.  ΄Εγκριση Πρακτικού υπ’ αριθ. ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού και αξιολόγησης για την ανάδειξη αναδόχου για την μελέτη «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ» .
2. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 13/2009 μελέτης εκτέλεσης του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑ-ΦΑΡΟΣ  πρ/σμού δαπάνης 135.964,85 € με τον ΦΠΑ.
3. ΄Εκφραση γνώμης επί της περιβαλλοντικής αδειοδότησης σταθμού σταθερής τηλεφωνίας, επί κτηρίου στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας του Τ.Δ. Μεσαγρού Αίγινας.
4. Διόρθωση χρεώσεων σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης
5. ΄Εγκριση διάθεσης πίστωσης για τις ανάγκες φιλοξενίας καλλιτεχνικού σχήματος και εκπροσώπων Νομαρχίας Πειραιά στα πλαίσια της Συναυλίας η οποία θα δοθεί με την συμμετοχή των καλλιτεχνών Ελ. Αρβανιτάκη και Μ. Ασλανίδου την 29η Αυγούστου 2009 στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ
6. Αίτημα της κας Αλίκης Φράγγου για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, για τέλος επί ακαθαρίστων εσόδων καταστήματός της.


Ο Πρόεδρος του Δημοτ. Σ/λίου  

Γεώργιος Δ. Τσατήρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png