Πρόσκληση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Σας γνωρίζουμε ότι στις 03 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 19:30΄ θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, που βρίσκεται επί της οδού Σπ. Ρόδη 16 στην πόλη Αίγινας, η αναβληθείσα, λόγω των καιρικών συνθηκών, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον «απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής» σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Κατά την ειδική αυτή δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν το λόγο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικής Κοινότητας του Δήμου.
Κάθε φορέας, δημότης κάτοικος ή φορολογούμενος από το Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη Συνεδρίαση αυτή.          


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Στυλιανός Θεριανός
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png