Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19 Οκτωβρίου 2009.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 19  Οκτωβρίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του, που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης :  

1. ΄Εγκριση μελέτης  του έργου ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ  ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (Σ.Μ.Α.) Δ. ΑΙΓΙΝΑΣ .
2. ΄Εγκριση μελέτης του έργου  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ. ΑΙΓΙΝΑΣ
3. ΄Εγκριση μελέτης του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
4. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου αυτοκινήτου που προμηθεύτηκε ο Δήμος μας από την εταιρεία Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.
5. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ –ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓ. ΑΣΩΜΑΤΩΝ.
6. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.
7. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2009
8. Τροποποίηση προγράμματος ΘΗΣΕΑΣ
9. Καθορισμός ειδικοτήτων, για κάλυψη 13 θέσεων μερικώς απασχολουμένου προσωπικού, από το εγκριθέν για το Δήμο «επιχειρησιακό σχέδιο μερικής απασχόλησης»
10. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου οικον. έτους 2009
11. Αίτηση Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Μούρτζη περί αντικαταστάσεως του από μέλος του Διοικ. Σ/λίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας (Κ.Ε.Δ.Α.).
12. ΄Εγκριση πρόσληψης ενός (1) Νηπιαγωγού ΠΕ για οκτώ μήνες στον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ    
13. Διόρθωση χρεώσεων σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης
14. Διατύπωση γνώμης για τροποποίηση ως προς το ύψος της κεραίας, από 30μ σε 40μ, στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τη δραστηριότητα από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΠΙ ΕΔΑΦΟΥΣ στη θέση ¨Τούρλος¨ Νήσου Αίγινας εντός της ιδιοκτησίας ΓΕΝ .
15. Ψήφιση πίστωσης δια την επανατύπωση, λόγω εξαντλήσεως του, του διαφημιστικού πληροφοριακού εντύπου με τον γενικό τίτλο ¨ΑΙΓΙΝΑ-ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ¨
16. ΄Εγκριση διάθεσης πίστωσης για εκδηλώσεις Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2009
17. Αιτήσεις ξενοδόχων και επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού  βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.
18. ΄Εγκριση χορήγησης στον κ. Νικόλαο Α. Γαλάρη άδειας προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου για έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο κατάστημά του ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ, που βρίσκεται στην πλάζ Αγίας Μαρίνας με την επωνυμία BARRACUDA.
19. ΄Εγκριση ανάληψης υπό την αιγίδα του Δήμου εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί από το ΕΛ.Ι.Ν.Τ. στις 31-10-2009 στην Αίγινα με θέμα ¨ Τεχνολογική ημερίδα Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας¨


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου   
Γεώργιος Δ. Τσατήρης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png