Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, μέσω τηλεδιάσκεψης, 7ης Απριλίου 2020.

 
Στις 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, η οποία έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης. Το Aegina Portal κατέβαλε προσπάθεια ώστε η συνεδρίαση να καταγραφεί σε video, όμως λόγω τεχνικής αστοχίας αυτό δεν κατέστη δυνατόν. O πρόεδρος  κ. Στέλιος Θεριανός, διέθεσε στο Aegina Portal το ηχητικό αρχείο της συνεδρίασης, για την ενημέρωση των κατοίκων της Αίγινας, το οποίο και δημοσιεύουμε σήμερα.

Το ηχητικό αρχείο της συνεδρίασης.



 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Στέλιο Θεριανό, τον γραμματέα κ. Θανάση Λορέντζο και τον υπεύθυνο του Τμήματος Πληροφορικής του Δήμου κ. Νικόλαο Σακελλίων.
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Αποδοχή χρηματοδότησης, ένταξη της πράξης/έργου στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας, εξουσιοδότηση για υπογραφή συμβάσης κατόπιν της ένταξης του Δήμου μας στο πρόγραμμα «Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Αίγινας» της υπ’ αρ. πρωτ. 114/24-4-2018 1ης Πρόσκληση του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων ΠΕ Νήσων Αττικής για την υποβολή προτάσεων παρεμβάσεων Δημοσίου Χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 Νήσων Αττικής, του Μέτρου 19 του ΠΑΑ 2014-2020
2. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης ανάδειξης τακτικών και αναπληρωματικών μελών που θα συμμετέχουν στην επιτροπή οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας Νήσου Αίγινας»
3. Περί έγκρισης του οικονομικού απολογισμού της Σ.Ε.Π.Ε.Δ.Α. για το οικονομικό έτος 2019
4. Περί απαλλαγής επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 από τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί (άρθρο 37 παρ. 8 ΠΝΠ της 20 ης Μαρτίου 2020 – ΦΕΚ 68/Α΄/20-3-2020)
5. Περί απαλλαγής επιχειρήσεων που διακόπτουν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί (άρθρο 37 παρ. 9 ΠΝΠ της 20 ης Μαρτίου 2020 – ΦΕΚ 68/Α΄/20-3-2020).
6. Έγκριση προτάσεων για την στήριξη των οικογενειών και των επιχειρήσεων στο πλαίσιο λήψης μέτρων κοινωνικής προστασίας από την υφιστάμενη κρίση υγείας.
7. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση άπορης δημότισσας
8. Περί έγκρισης επικαιροποιημένου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αίγινας
9. Περί έγκρισης τροποποίησης της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αίγινας» με κωδικό ΟΠΣ 5002698 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»
10. Περί έγκρισης της έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού του Δήμου Γ΄ τριμήνου έτους 2019.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png