Θέματα συνεδρίασης 30ης Νοεμβρίου 2009.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 30 Νοεμβρίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής:

1. Ρύθμιση καταβολής οφειλών προς τον Δήμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του εδαφ΄. α΄ της παρ. 2 του άρθρου 63 του Ν. 3801/2009.

2. Τροποποίηση τελών  ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη της  Αίγινας

3. ΄Εγκριση αναμόρφωσης  προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2009

4. Έγκριση της  υπ. αριθ. 161/2009 μελέτης με τίτλο ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ  ΑΙΓΙΝΑΣ.

5. Έγκριση, α) 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.), β) 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης, γ) 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. και δ) χορήγησης παράτασης εκτέλεσης, του έργου: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ (ΡΑΜΠΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΜΕΑ, ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Κ.Λ.Π.) ΣΤΟ ΜΕΣΑΓΡΟ ΑΙΓΙΝΑΣ.

6. Έγκριση πρωτοκόλλου  προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΝΑΣ

7. Ορισμός μελών  στο Διοικητικό Συμβούλιο του  Νομικού Προσώπου με την επωνυμία ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΑΙΓΙΝΑΣ και εκλογή από τα μέλη αυτά του Προέδρου και  Αντιπροέδρου του.

8. Ορισμός μελών  στο Διοικητικό Συμβούλιο του  Νομικού Προσώπου με την επωνυμία ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ και εκλογή από τα μέλη αυτά του Προέδρου και Αντιπροέδρου του.

9. Έγκριση δαπάνης  για τον εορτασμό του Πολιούχου  Αίγινας ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

10.   Έγκριση  δαπάνης για εκδηλώσεις Εορτών  Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς   

11. Διορθώσεις  χρεώσεων σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης  

12. Έκφραση γνώμης στο πλαίσιο της διαδικασίας  έγκρισης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του σταθμού σταθερής τηλεφωνίας και internet, επί κτηρίου στη θέση ΠΟΡΤΕΣ επί ανώνυμης οδού. (Κωδ. 0420064, ΠΟΡΤΕΣ στο Δήμο Αιγίνης, Νομαρχίας Πειραιώς).

13. Αιτήσεις επαγγελματιών  για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.

14. Επιστροφή ποσού 224,19 € στον κ. Νικόλαο Σιάνη ως αχρεωστήτως καταβληθέν για τέλος  επί  ακαθαρίστων εσόδων καταστήματος του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  
Γεώργιος Τσατήρης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την  Συνεδρίαση αυτή θα τεθούν προς έγκριση τα αναλυτικά  απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των
υπ. αριθ. 3/2.2.2009 και 22/11.8.2009 Συνεδριάσεων  του Δημοτικού μας Συμβουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png