Θέματα συνεδρίασης 18ης Δεκεμβρίου 2009.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 18 Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :  

   1. Καταρτισμός Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2010.
   2. Τροποποίηση ποσών που προβλέπονται στον κατάλογο προμηθευτών του Δήμου για πληρωμή από το δάνειο που αποφασίσθηκε με την υπ. αριθ. 32/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
   3. Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα –καθαριότητας και ύδρευσης- του Δήμου μας κατά το έτος 2010.
   4. Έκφραση γνώμης επί της Περιβαλλοντικής αδειοδότησης του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της Εταιρείας VODAFON επί κτηρίου, στη θέση Θωμαϊδου 8  στην πόλη της Αίγινας (Κωδ. 1101244 ¨ ΚΑΠΟΥ ΑΙΓΙΝΑ¨).
   5. Αποδοχή χορηγίας 2.000,00 € από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.
   6. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικ έτους 2009.
   7. Έγκριση της υπ. αριθ. 41/2009 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού του έτους 2009.
   8. Έγκριση επιχορήγησης προς Νομικά Πρόσωπα  Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.
   9. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής προμήθειας με τίτλο: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.
  11. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΥΦΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
  12. Αίτημα Χρυσοπηγής Πολιτάκη για διόρθωση χρέωσης στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη λόγους κλοπής-απώλειας νερού (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Πολιτάκης Ηλίας) .
  13. Αίτημα Ανδρονίκης Σαμπάνη για διόρθωση χρέωσης της στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη λόγους λανθασμένης χρέωσης.
  14. Αίτημα Σπυρίδωνος Λαδά για διόρθωση χρέωσης του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενος λόγους διαρροής.
  15.   Αίτημα Στυλιανού Γκλότσου για διόρθωση χρέωσης του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενος λόγους υπερχρέωσης.
  16. Αίτημα Φωτεινής Γκαρή για διόρθωση χρέωσης της στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη λόγους πιθανής καταγραφής της κατανάλωσης από ¨αέρα¨ από το φλοτέρ της δεξαμενής .
  17. Αίτημα Λιλιάνας Τσιουλάκη για διόρθωση χρέωσης της στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη λόγους πιθανής καταγραφής της κατανάλωσης από ¨αέρα¨ λόγω υψομετρικής διαφοράς ρολογιού της με δεξαμενή.
  18. Αιτήματα των Πέτρου Ασημωμίτη, Ελευθερίας Αρβανιτάκη, για διόρθωση χρέωσης του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενοι λόγους διαρροής
  19. Αίτημα της Ο.Ε. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Γιαννέλης Δημήτριος), Δημητρίου Αντωνόπουλου για διόρθωση χρεώσεων τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης βάση του ειδικού τιμολογίου ύδρευσης, επικαλούμενοι ότι δεν είχαν ενημερωθεί για αυτό
  20. Αιτήματα των Ευάγγελου Τζίτζη (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Τζίτζης Κων/τίνος), Σωζίας Γρηγοράκου, Ευαγγελίας Κικιδάκη, Ελένης Σεραφετινίδου, Αγγελικής Πιτσιλού (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Παναγιώτης Πιτσιλός), Μαρίνας Πέππα (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ειρήνη Πέππα) για διόρθωση χρεώσεων τους, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενοι λόγους λανθασμένης καταμέτρησης του υδρομέτρου
  21. Διαγραφή, λόγω λανθασμένης εγγραφής, της βεβαιωθείσης οφειλής της κας Φαίδρας Κάππου στους βεβαιωτικούς καταλόγους δημοτικών τελών επί ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων έτους 2008
  22. Αίτημα Μιχαήλ Παπαδόπουλου για κοπή ενός ξεραμένου ευκαλύπτου που βρίσκεται έξω από το σπίτι του στην διασταύρωση των οδών Δεξαμενής και Γιασεμιών  στην περιοχή της Αιγινήτισσας.
  23. Αίτημα Παύλου Λεούση για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων για παράβαση ΚΟΚ

 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  
 
Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png