Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 1ης Φεβρουαρίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 1 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :  

1. Διατύπωση προτάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά  με την προτεινόμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση (Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ).

2. Εισήγηση Δημαρχιακής  Επιτροπής για τροποποίηση Κανονισμού Ύδρευσης του Δήμου

3. Διατύπωση γνώμης σχετικά με έγκριση πίνακα ελαχίστων υποχρεωτικών δρομολογίων του ΚΤΕΛ Αίγινας.

4. Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010, λόγω του ότι οι δύο διεξαχθέντες διαγωνισμοί απέβησαν άγονοι

5. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για χρήση από τις υπηρεσίες του Δήμου ως αποθηκευτικού χώρου και εξουσιοδότηση της Δημαρχιακής Επιτροπής για τον καταρτισμό των όρων και διεξαγωγή της απαιτούμενης δημοπρασίας.

6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΖ-ΑΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.

7. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

8. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑΓΡΟΥ

9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ  ΒΑΘΕΩΣ

10.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου Νικολάου Κοττάκη, Νικολάου Σάκουλα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Αλεξ. Γεωργαντόπουλος), Μάριου Κάππου, Καλλιόπης Οπρόπουλου, Αναστασίας Νικηφοράκη για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης μέτρησης από τους υπαλλήλους ύδρευσης.

11.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου Μιχάλη Λαβούτα, Ευάγγελου Σολωμού για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως ενδείξεων .

12. Αιτήσεις των  υδροληπτών του Δήμου Αθηνάς Χατζή (ο λογ/σμός είναι στο όνομα  Μιχαήλ Χατζής), Μαρίας Γιαννοπούλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ιωάννης Νιάτσης), Ελένης Εγγονοπούλου, Παναγιώτας Χατζηαλεξιάδη, Μυρτώς Γκαρή (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Καλλιόπη Μπέση) για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω μη καταμέτρησης του υδρομέτρου.

13.  Αιτήσεις  των υδροληπτών του Δήμου Βασιλείου  Λυκούρη, Χρήστου Τόγια, Απόστολου  Φωτάκη (ο λογ/σμός είναι στο  όνομα  Απόστολος Φωτάκης) για  διόρθωση χρεώσεων τους σε  βεβαιωτικούς καταλόγους τελών  ύδρευσης λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.

14. Αίτηση του  υδρολήπτη του Δήμου Νεκταρίου Πανταζή για διαγραφή χρεώσεων του από τους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης λόγω του ότι με υπαιτιότητα του Δήμου υπήρξε καθυστέρηση σε τοποθέτηση νέων παροχών ύδρευσης που είχε ζητήσει με αποτέλεσμα να χρεωθεί κατανάλωση με τις υψηλότερες τιμές των τελών ύδρευσης.

15.  Διαγραφή, λόγω λανθασμένης εγγραφής στους καταλόγους δημοτικών τελών επί ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων έτους 2007, της βεβαιωθείσης οφειλής του κ. Αθανασίου Μήτα,

16. Αίτηση Γεωργίου Μπράουν για χαρακτηρισμό της επιχείρησής του (Ξενοδοχείο ΜΠΡΑΟΥΝ) ως εποχικής , για τον υπολογισμό των Δημοτικών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας της.

17.  ΄Εγκριση κοπής δύο ξερών πεύκων και αντικατάστασης αυτών με νέα επί της οδού ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΥ στον οικισμό Παλαιόπυργος Αίγινας.

(Σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί από την περίοικο Μαρίνα Γκίκα)  

18.  ΄Εγκριση κοπής τριών (3) πεύκων διότι φύονται εντός κοινόχρηστου δρόμου πλάτους 2,00 μ στην περιοχή ΄Αγιοι του Τ.Δ. Βαθέος Αίγινας.

(Σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί από την περίοικο Μερδικούλα Λορέτζου).  

19.  Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ο οποίος θα αναπληρώνει τον κ. Δήμαρχο ως  Πρόεδρο της Επιτροπής για χορήγηση κατά το έτος 2010 βεβαιώσεων στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων.   


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  

Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png