Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 16ης Φεβρουαρίου 2010.

Προσκαλείσθε σε  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου  στις 16 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :  
 
1. Εισήγηση  Δημαρχιακής Επιτροπής  για την σύναψη δανείου τακτοποίησης οφειλών του Δήμου Αίγινας προς τους προμηθευτές.

2. ΄Εγκριση  πρότασης για την εκτέλεση έργων βελτίωσης του λιμανιού της Αίγινας

3. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 8/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά κατάρτιση και έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του για το έτος 2010.

4. ΄Εγκριση  Αρχιτεκτονικής μελέτης  με τίτλο ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ  ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  ¨.

5. Κατάργηση του ΝΠΔΔ του Δήμου  με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΑΣ  και ένταξής του στην ΚΕΔΑ

6. Κατάργηση του ΝΠΔΔ του Δήμου  με την επωνυμία ΜΕΙΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ  ΑΙΓΙΝΑΣ  και ένταξής του στην ΚΕΔΑ

7. Ονομασία  κεντρικής πλατείας Αγίας Μαρίνας  του Τ.Δ. Μεσαγρού σε ¨Πλατεία Γεωργίου Κωστάκου¨ και μετονομασία  τμήματος της Λεωφ. Αφαίας από το ξενοδοχείο ΜΑΓΔΑ στην Αγία Μαρίνα του Τ.Δ. Μεσαγρού μέχρι το ξενοδοχείο ΙΣΙΔΩΡΑ σε οδό ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΥ  

8. Παραίτηση του Δημοτικού  Συμβούλου Θεοδοσίου  Σακκιώτη από μέλος της Επιτροπής με σκοπό την ευθύνη της οργάνωσης των παρεμβάσεων για την αποτροπή και πάταξη του παράνομου πλανόδιου εμπορίου στο νησί της Αίγινας. Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η παραίτηση θα ορισθεί νέο μέλος με την ίδια απόφαση.

9. Παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Θεοδοσίου Σακκιώτη από μέλος της Επιτροπής για την σύνταξη νέου Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η παραίτηση θα ορισθεί νέο μέλος με την ίδια απόφαση.

10. Παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεωργίου Μπόγρη από μέλος του Διοικ. Σ/λίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας (Κ.Ε.Δ.Α.). Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η παραίτηση θα ορισθεί νέο μέλος με την ίδια απόφαση.

11.   Αίτηση της υδρολήπτριας του Δήμου, Αικατερίνης Παπαρρήγα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ιωάννης Παπαρρήγας) για διαγραφή χρεώσεων της από τους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενη ότι τις έχει εξοφλήσει και ο Δήμος δεν έχει καταχωρήσει την εξόφληση.

12.   Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Ευγενίας Γιαννούλη, Γεωργίου Κοπανά για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου .

13. Αίτηση  του υδρολήπτη του Δήμου, Ηλία Τακτικού για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω πιθανής μη σωστής καταμέτρησης του υδρομέτρου.

14.   Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Παναγιώτας Χριστοφή (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Λαζάρου Παντελής) για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.

15.   Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Δέσποινας Περδικάρη-Λαγγίδου, Μαρίας Αναστασοπούλου, για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης από άγνωστη αιτία.

16.   Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Αναστασίας Λαζάρου, Αργυρίου-Εμμανουήλ Καλαμάκη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Παντελής Καλαμάκης), Παναγιώτη Μάργαρη, Γεωργίας Μαυρουδή, Νικολάου Παυλάκη, Νεκταρίας Σακελλίων, Ιωάννη Πατσινακίδη, Μιχάλη Λεούση, Απόστολου Κεραζόγλου, Ανδρέα Πετρίτη, Αθανασίου Λορέντζου για διόρθωση χρεώσεων τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενοι λόγους διαρροής στο δίκτυο και τους καταμετρητές υδροδότησής τους

17. Αίτηση  της υδρολήπτριας του Δήμου, Ζαμπέτας Δαλιεράκη για διόρθωση χρεώσεων της στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενη ότι από αγνώστους λόγους υπήρξε υπερβολική καταγραφή κατανάλωσης νερού και την αξία της οποίας δεν μπορεί να εξοφλήσει λόγω οικονομικής αδυναμίας .

18.   Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων , μετά των αναπληρωτών τους, ως μελών  και του ενός και του ενός οριζομένου ως Προέδρου, για την συγκρότηση επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας προσφερομένων ακινήτων προς μίσθωση από τον Δήμο για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου.

(Σχετ.:  Η υπ. αριθ. 29/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου)  

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου   
Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png