Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Φεβρουαρίου 2022.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί μέσω  τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr) την 15η του μηνός Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 19:45΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
* Ανακοινώσεις, Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, Ερωτήσεις Συμβούλων σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο άσκησης δημοτικού ελέγχου (19:45΄ έως 20:45΄).
 
1. Λήψη απόφασης επί της με αρ. ΠΟΕ 309/29-10-2021 πράξης της Προέδρου του Η΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά για την ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση ή μη της διαφοράς, από την με αρ. κατ. ΑΓ 322/12-10-2021 αγωγή της κοινοπραξίας με την επωνυμία «ΛΕΒΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, η οποία εδρεύει στο Πέραμα Αττικής (οδός Μαρίας Κιουρί αριθ. 396) κατά του Δήμου Αίγινας. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.
2. Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 149/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την αξιοποίηση αγροτεμαχίου στη θέση ΟΧΥΡΑ Πέρδικας ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικού Στόλου. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος
3. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 38/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας (ΑΔΑ: 6Ρ5ΣΩ68-20Γ) ως προς τις ειδικότητες των υπαλλήλων που θα προσληφθούν στο πλαίσιο του προγράμματος απασχόλησης του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια άνεργους ηλικίας 55 έως 67 ετών. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος
4. Λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Πτερούδης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png