Τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με φυσική παρουσία ή με μεικτό τρόπο, ζητούν οι επικεφαλής των παρατάξεων, σε κοινή επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με φυσική παρουσία ή με μεικτό τρόπο, ζητούν οι επικεφαλής των παρατάξεων, σε κοινή επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Αίγινα, 5 Μαρτίου 2022
Προς τον κ. Ν. Πτερούδη
Προέδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας
Σχετ.: Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠ 2284/4-3-2022

Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», «ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», «ΑΙΓΙΝΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ», ζητάμε την τροποποίηση της ανωτέρω πρόσκλησης όσον αφορά τον τρόπο της συνεδρίασης, ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων ή με μεικτό τρόπο, δηλαδή με συνδυασμό δια ζώσης και τηλεδιάσκεψης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15/2/2022, οι υπογράφοντες καθώς και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, είχαμε επισημάνει κατηγορηματικά και για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα της διεξαγωγής των συνεδριάσεων με φυσική παρουσία.


Δημήτριος Μούρτζης
«ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»
Παναγιώτης Κουκούλης
«ΑΙΓΙΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»
Φίλιππος Τζίτζης
«ΑΙΓΙΝΑ ΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»
Παντελής Μεθενίτης
«ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ»
Παναγιώτης Ηλίας
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ»


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png