Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 15ης Μαρτίου 2010.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Μαρτίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :  

1. Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για την σύναψη δανείου τακτοποίησης οφειλών του Δήμου Αίγινας προς τους προμηθευτές του.

2. Δημιουργία κλειστού Γυμναστηρίου, μέσω Ο. Σ. Κ. , δίπλα σε ένα σχολείο της Αίγινας. (το  θέμα συζητείται κατόπιν αιτήματος  Δημοτικών Συμβούλων)

3. Διόρθωση της υπ αριθ 264/2003 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, περί ¨έγκρισης απολογισμού δήμου οικονομικού έτους 1996¨, λόγω αθροιστικού σφάλματος που υπήρχε στον απολογιστικό πίνακα του απολογισμού του έτους 1996.

4. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 14/2010 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά  έγκριση απολογισμού του οικονομικού έτους 2009   

5. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 15/2010 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά  έγκριση προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2010   

6. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑ-ΦΑΡΟΣ

7. ΄Εγκριση  αντικατάστασης στεγάστρων στο παραλιακό  μέτωπο της παραλίας της πόλης  της Αίγινας, σύμφωνα με τα σχέδια που συντάχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

8. Αίτημα  Αλίκης Φράγγου για έγκριση κατασκευής κατασκευής ξύλινου στεγάστρου σε κοινόχρηστο  χώρο στην Πλατεία Εθνεγερσίας, έμπροσθεν  ξενοδοχείου ΤΟΓΙΑ, σε αντικατάσταση  υπαρχουσών τεντών.

9.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Αικατερίνης Πέττα (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ευάγγελος Πέττας), Γκάρνερ Ντέιβιντ (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Οκταποδά Αδαμαντία), Αγγελικής Μιλάτου, Catherine Foster για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου .

10. Αίτηση  της υδρολήπτριας του Δήμου, Μαρίας Ηρειώτου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Παναγιώτης Ηρειώτης) για διόρθωση χρέωσής της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω πιθανής μη σωστής καταμέτρησης του υδρομέτρου.

11.  Αίτηση των υδροληπτών του Δήμου, Αλεξάνδρας Συμεωνίδου, Αργυρώς Καρύδη (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Αντώνιος Καρύδης) για διόρθωση χρέωσής της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.

12.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Δήμητρας Λιζάρδου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Γκίκα Αικατερίνη), Ηλία Λιοδή (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Λαβούτας Σωτήριος), Γιάννας Διδυμιώτου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Σοφία Διδυμιώτου), Τασίας Πιτσιλού, Δημητρίου Μαρίνη, Ιωάννη Γιαννούλη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ελένη Μαρίνη-Κρεούζη) και Ευτύχιου Γλαντζή για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης του υδρομέτρου

13. Αιτήσεις  των υδροληπτών του Δήμου, Δόση Κωνσταντίνου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Χαλδαίου Αθηνά), Μαρίας Φύσσα, Ελένης Λαμπαδαρίου, Σώζοντος Κλώνου, Γεωργίου Γιαννίτση, Νεκτάριου Μαστροσταμμάτη, Γιώργου Σαρδελά, Πίτερ Κουλικούρδη, Αθανασίου Κούρου, Κλεάνθη Βαϊκούση, Μαρίας Σιγάλα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Παναγιώτα Σιγάλα), Τάϊ Τζέραλτ-Κελλυ , Νικολάου Κανάκη για διόρθωση χρεώσεών τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενοι λόγους διαρροής στο δίκτυο και τους καταμετρητές υδροδότησής τους.

14. Αίτημα του υδρολήπτη του Δήμου, Αντωνίου Παπαδόπουλου για διόρθωση χρεώσεώς του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενος λόγους υπερβολικής χρέωσης εξαιτίας μη καταμέτρησης του υδρομέτρου του, επειδή αυτό ήταν σκεπασμένο.

15.  Αίτημα της κας Αικατερίνης Μπούλη για επιστροφή χρημάτων λόγω λανθασμένης χρέωσης τιμής ζώνης στον υπολογισμό του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας στον λογαριασμό ΔΕΗ.

16.  Αίτημα της κας Ελένης Στυλ. Μαρίνη για επιστροφή χρημάτων λόγω λανθασμένης χρέωσης συντελεστή Δημοτικών Τελών στον λογαριασμό ΔΕΗ.

17.  Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, μετά του αναπληρωτή του, στην επιτροπή για τον  καθορισμό κατά το έτος 2009 παραλιακών χώρων της Αίγινας ως πολυσύχναστων   (Π.Δ.23/2000).

18. Αίτηση της κας Αναστασίας Χαλδαίου για χαρακτηρισμό της επιχείρησης της (ενοικιαζόμενα δωμάτια) ως εποχικής, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των Τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας της.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου   
Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png