Θέματα συνεδρίασης 23 Απριλίου 2007

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΑΡΧ. ΑΥΤ/ΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Αριθ. Πρωτ. 4724


ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Αίτημα ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» για οικονομική του ενίσχυση προκειμένου να πραγματοποιήσει την διοργάνωση του 19ου Ποδηλατικού Γύρου Αίγινας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 23 Απριλίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής:

  1. Ρύθμιση ,σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 22 του Ν. 3536/2007, των οφειλών υπέρ του Δήμου από τέλη ή δικαιώματα ύδρευσης οι οποίες έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες ως την έναρξη ισχύος του Νόμου δηλαδή την 23η Φεβρουαρίου 2007.
  2. Αποδοχή επιχορήγησης 500.000,00 € εγκριθείσα με την υπ. αριθ. 16704/ΔΕ 2643 /13.4.2007 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών για το έργο ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ Δ. ΑΙΓΙΝΑΣ.
  3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2007.
  4. ΄Εγκριση της αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2007
  5. ΄Εγκριση οικονομικών απολογισμών έτους 2006 των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου
  6. ΄Εγκριση εκμίσθωσης χώρων πλάζ , για εκμετάλλευση από ιδιώτες και εξουσιοδότηση Δημαρχιακής Επιτροπής για τον καταρτισμό των όρων διεξαγωγής των απαιτουμένων διαγωνισμών.
  7. ΄Εγκριση ενεργειών εκ μέρους του Δήμου σχετικά με το θέμα της περιοχής ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΗ.

Αίγινα 19 Απριλίου 2007
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Πούντος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png