Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 29ης Μαρτίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 29 Μαρτίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :  

1.  Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης του Δήμου μας με τον ΟΑΕΔ

2. ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 10/2010 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά έγκριση προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2010     

3. ΄Εγκριση της  υπ. αριθ. 2/2010 αποφάσεως του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά έγκριση προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2010     

4. Ψήφιση πίστωσης σε βάρος προϋπολογισμού Δήμου τρέχοντος  έτους για τις ανάγκες εορτασμού  της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου.

5. Αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Μπόγρη από μέλος στην ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΣ, λόγω παραίτησης του από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.

6. Αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Μπόγρη από μέλος και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΝΑΣ , λόγω παραίτησης του από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου,

7. Αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Μπόγρη από Αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή για την παραλαβή έργων- εργασιών αξίας μικρότερης των 5.869,41 ΕΥΡΩ και τα οποία θα εκτελεσθούν στον Δήμο εντός του έτους 2010 (άρθρο 15 παρ.  2 του Π.Δ. 171/1987) , λόγω παραίτησης του από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου.

8. Αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Μπόγρη από τακτικό εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβουλίου, για το έτος 2010, στην πρωτοβάθμια επιτροπή ελέγχου σταυλισμού και επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων η οποία προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 15 του ν. 1579/1985, λόγω παραίτησης του από την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου,.

9. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Βασιλικής Λακκαβά-Μοίρα και Στυλιανού Γκαρή για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους.

10. Αιτήσεις των  υδροληπτών του Δήμου, Καμπουράκη Μόσχου και Παναγιώτη Κουκούλη για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης του υδρομέτρου.

11. Αίτημα του  υδρολήπτη του Δήμου, Ιωάννη Δερμάτη για διόρθωση χρεώσεως του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενος λόγους υπερβολικής χρέωσης εξαιτίας μη καταμέτρησης του υδρομέτρου του, επειδή αυτό ήταν σκεπασμένο.

12.  Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου, WILKES GREEN RONALD WILLIAM για διόρθωση χρεώσεως του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω καταγραφής κατανάλωσης ύδατος στο υδρόμετρό του από άγνωστη αιτία.

13. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου, Μιχάλη Μάτση για διόρθωση χρέωσεως του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.

14.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Στυλιανού Λαζάρου και Βασιλείου Ροδίου για διόρθωση χρεώσεων τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενοι λόγους διαρροής ύδατος στο δίκτυο και τους καταμετρητές υδροδότησής τους.

15.  Αίτημα του κ. Γεωργίου Π. Χατζίνα για επιστροφή χρημάτων λόγω υπολογισμού των Δημοτικών Τελών κλπ στον λογαριασμό της ΔΕΗ χωρίς μείωση εποχικής λειτουργίας επιχείρησής του ενώ αυτή είχε ενταχθεί στις επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχιακά.  

16.  Αίτημα του κ. Θωμά Γ. Γαλάρη για επιστροφή χρημάτων λόγω υπολογισμού των Δημοτικών Τελών στον λογαριασμό της ΔΕΗ με συντελεστή καταστήματος και όχι κατοικίας.

17.  Αίτημα του  κ. Γεωργίου Ηλ. Κοσκινά για  την επιστροφή χρημάτων που κατέβαλε ως τέλος έκδοσης αδείας λειτουργίας καταστήματος, διότι απέσυρε την αίτηση του για την ίδρυση του καταστήματος.

18. Αίτημα της  κας Πηνελόπης Αθ. Μουτσάτσου για  την επιστροφή χρημάτων λόγω λάθους δήλωσης της κατά την αίτηση που  είχε υποβάλει για χορήγηση βεβαίωσης Τ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  
 
Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png