Πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Ιουλίου 2022.

Μετά την ματαίωση της κατά την 15η Ιουλίου 2022 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από την αριθμ. πρωτ. 9103/14-7-2022 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείστε να προσέλθετε σε νέα, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού (άρθρο 78 Ν.4954/2022 ΦΕΚ 136/τ.Α΄/09.07.2022),  μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/10, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στον πίνακα θεμάτων της προηγούμενης πρόσκλησης, που είναι τα εξής:

1. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αίγινας για το έτος 2022. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  
2. Περί έγκρισης ίδρυσης Τμήματος Ένταξης (Τ.Ε.) στο Γυμνάσιο Μεσαγρού. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος
3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Αίγινας μετά του αναπληρωτή του σε επιτροπή που θα συγκροτηθεί αρμοδίως από το Λιμεναρχείο Αίγινας σχετικά με την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής. Εισηγητής ο κ. Δήμαρχος
4. Περί έγκρισης του Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας (ΔΑΟΑ) για το έτος 2022. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΔΑΟΑ
Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι τυχόν καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων θα αποβεί σε βάρος ζωτικών συμφερόντων του Δήμου.
 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Πτερούδης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png