Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, από την παράταξη του κ. Δημήτρη Μούρτζη.

20230111_215306-salpea.jpg

"Πολύ θα ήθελα να σιωπήσω σ' αυτή την απόρριψη των δικών μου ανθρώπων. Με απορρίπτουν σήμερα, παρ΄ όλο που οκτώμισι. χρόνια, ήμουν πιστή στις γραμμές τους και πάντα με σεβασμό", είπε η δημοτική σύμβουλος κ. Καίτη Σαλπέα, η οποία δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη του κ. Δημήτρη Μούρτζη. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός, ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2023, στο θέμα για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, τα μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει, δεν ψήφισαν την ίδια για τη θέση του μέλους, στο νέο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, αλλά τον κ. Παναγιώτη Κουκούλη. 

"Τι έγινε, δεν ανήκω στην ομάδα σας; Μάλλον όχι, γιατί τον τελευταίο καιρό είστε αρνητικοί απέναντί μου", είπε η κ. Καίτη Σαλπέα, που άσκησε έντονη κριτική στον επικεφαλής της παράταξής της κ. Δημήτρη Μούρτζη και δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της προφορικά στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκο Πτερούδη, κάτι που όπως είπε θα κάνει γραπτώς στην συνέχεια. Αναλυτικά, στο video από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png