Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 20ης Απριλίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 20 Απριλίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής:

1. Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Σ. Σκλάβαινα σχετικά με ¨το παράνομο εμπόριο των πλανόδιων μικροπωλητών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο μέτωπο της παραλίας και στους χώρους διοικητικής ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου¨ .

2. Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για την σύναψη δανείου τακτοποίησης οφειλών του Δήμου Αίγινας προς τους προμηθευτές του.

3. Σύναψη σύμβασης με το ΚΤΕΛ Αίγινας για εκτέλεση δρομολογίων Δημοτικής Συγκοινωνίας.

4.  Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικον. Έτους 2010 .

5. Διάθεση πίστωσης   η οποία προέρχεται από  το Πρόγραμμα  ΣΑΤΑ   .                                             

6. Τροποποίηση της υπ. αριθ. 141/2009 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου περί διάθεσης ποσού 10.000 € για προμήθεια επιβατικού αυτοκινήτου στο πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας και διάθεσής του για σήμανση οδών.

7. Έγκριση της υπ. αριθ. 4/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου της ΚΕΔΑ που αφορά ¨ψήφιση του Κανονισμού Προσωπικού¨

8. Έγκριση της υπ. αριθ. 5/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου της ΚΕΔΑ που αφορά ¨ψήφιση του Κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης¨ .

9. Έγκριση μελέτης που συνέταξε η Τεχν. Υπηρ. του Δήμου και θεώρησε η ΤΥΔΚ Πειραιά για την εργασία με τίτλο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ ΕΤΟΥΣ 2010.

10.  Αποδοχή  πίστωσης 16.774,75 € ως επιχορήγηση   από τον Ο.Σ.Κ. Α.Ε. για την εκτέλεση του έργου ¨Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου Βαθέος¨ .

11. Έγκριση πρωτοκόλλου  οριστικής παραλαβής του έργου  ¨ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ  ΒΑΘΥ ΑΙΓΙΝΑΣ¨ .

12. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Δ. ΑΙΓΙΝΑΣ.

13.  Διατύπωση γνώμης προς την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά (Τμήμα Αιγιαλού & Παραλίας), σχετικά με την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και θαλάσσιου χώρου-πυθμένα για την υποβρύχια ενεργειακή ζεύξη μέσης τάσης στο δίαυλο Αίγινα-Μέθανα.

14.  Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Δημητρίου Καλαμάκη, Δημητρίου Μουτσάτσου , Σωτηρίου Χαρίτου για διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης του υδρομέτρου.

15. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου, Νεκταρίας Παντρευτή για διόρθωση χρέωσεώς της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.

16. Αιτήσεις των  υδροληπτών του Δήμου, Αρχοντούλας Ροδίτου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Χρήστος Ροδίτης), Γεωργίου Λαδά, Φανή Αξιώτη για διόρθωση χρεώσεων τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενοι λόγους διαρροής ύδατος στο δίκτυο και τους καταμετρητές υδροδότησής τους.

17. Αίτημα του  υδρολήπτη του Δήμου, Λεωνίδα Ψύλλα για διόρθωση χρεώσεως του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης επικαλούμενος λόγους κλοπής ύδατος από το δίκτυο υδροδότησής του .

18.  Αίτηση του  υδρολήπτη του Δήμου κ. Νικολάου  Παραδείση για διόρθωση χρεώσεώς του στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης

19. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου, Ελευθερίου Καμπουτιάν ( ο λογαριασμός είναι στο όνομα Ζωή Καμπουτιάν), για διόρθωση χρεώσεως του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω καταγραφής κατανάλωσης ύδατος στο υδρόμετρό του από άγνωστη αιτία.

20.  Αίτημα Παναγιώτη  Δ. Γιάκα για χορήγηση άδειας  προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στο κατάστημά του –ΚΥΛΙΚΕΙΟ- το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ψαρρών & Τελαμώνος στην πόλη της Αίγινας.

21. Αίτηση Σχολικής Επιτροπής  1ου Γυμνασίου Αίγινας για έκτακτη οικονομική της ενίσχυση προς αντιμετώπιση αναγκών διενέργειας πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  
Γεώργιος Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png