Aντικατάσταση, λόγω παραίτησης τακτικού μέλους, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας. Ο κ. Αντώνης Γρυπαίος νέο μέλος του Δ.Σ.

DSC_0173-athlitikos-organismos-aeginas.JPG

Ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, στη θέση του κ. Νικόλαου  Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε. Πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου 2023 (η απόφαση αναρτήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2023). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




o πρόεδρος κ. Νίκος Πτερούδης, έθεσε υπόψη του Συμβουλίου την από 06.12.2022 αίτηση παραίτησης του Νικόλαου Χαραλαμπόπουλου, από τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου με την επωνυμία Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας (Δ.Α.Ο.Α.), για τους λόγους που αναφέρονται σ' αυτή.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Χαραλαμπόπουλο για την προσφορά του, πρότεινε, κατόπιν επικοινωνίας με τον επικεφαλής δημοτικής παράταξης κ. Φίλιππο Τζίτζη, τον ορισμό του κ. Αντωνίου Γρυπαίου του Χρήστου, ως τακτικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΑΟΑ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη του:

Την από 06.12.2022 παραίτηση του Χαραλαμπόπουλου Νικόλαου από μέλος του Δ.Σ του Δ.Α.Ο.Α.
Την πρόταση του κ. Δημάρχου.
Την υπ’ αριθ. 9/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 6ΖΑΔΩ68-ΔΕ1) περί "Ορισμού μελών, τακτικών και αναπληρωματικών, και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία "Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας".
Τις τοποθετήσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και του κ. Δημάρχου οι οποίες με λεπτομέρεια αναγράφονται στα επίσημα αναλυτικά πρακτικά της Συνεδρίασης.
Τις διατάξεις του ΔΚΚ (Ν. 3463/2006) και τις διατάξεις του Ν. 3852/2010.

Αποφάσισε με 12 θετικές ψήφους, επί 11 ψηφισάντων μελών:

Ορίζει τον κ. Γρυπαίο Αντώνιο του Χρήστου, ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου με την επωνυμία Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας (Δ.Α.Ο.Α.), σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Χαραλαμπόπουλου Νικόλαου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Παναγιώτης ψήφισε "παρών".



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png