Κατεπείγουσα πρόσκληση σε δια περιφοράς σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13/04/2023.

Σας καλούμε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώσεων, στις 13/04/2023 ημέρα Μ. Πέμπτη και ώρα 11:00΄ π.μ. - 12:00΄ μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 2 και 5 του Ν.3852/10, όπως το άρθρο αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει, με τα εξής 

θέματα:

1. Περί καθορισμού κωδικών του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023 ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.
2. Τροποποίηση της αρ. πρωτ.5065/15-04-2021 σύμβασης για την «προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Αίγινας, δύο ετών, Ομάδα Α (γάλα)»: Παράταση της χρονικής διάρκειας ισχύος της σύμβασης για επιπλέον διάστημα τριών (3) μηνών με αύξηση της συμβατικής τιμής (Εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής σύμφωνα με την παρ. 9 έως 10α του άρθρου 53 του Ν.4412/2016)».

Για τα θέματα σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά (μέσω της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου) σχετικό υλικό και παρακαλείσθε μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (μέσω e-mail:  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ή τηλεφωνικά (22973-20019 ή 6946-753181) τον ειδικό γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Λορέντζο Αθανάσιο, για την ψήφο σας επί του θέματος. 

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι τυχόν καθυστέρηση στη λήψη των αποφάσεων θα αποβεί σε βάρος ζωτικών συμφερόντων του Δήμου. Όσον αφορά το πρώτο θέμα είναι επείγον διότι η λήψη απόφασης από το Δ.Σ. είναι προαπαιτούμενο της διαδικασίας έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής αναφορικά με την (ενδεικτικά:) καταβολή προνοιακού επιδόματος σε πρόσωπο με παραπληγία. Όσον αφορά  το δεύτερο θέμα είναι επείγον δεδομένου ότι την 15 η Απριλίου λήγει η σύμβαση με τον ανάδοχο που προμηθεύει το Δήμο με γάλα για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου, δυνάμει των ισχυουσών διατάξεων.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Πτερούδης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png