Δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω προβλήματος στο e:Presence.

20230712_200915-dimotiko-simvoulio-00.jpg

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω προβλήματος στο e:Presence. Πιο συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορούσε μεικτή συνεδρίαση, δηλαδή συνεδρίαση στην οποία οι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούσαν, είτε να παρίστανται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, είτε να λάβουν μέρος διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του e:Presence. 

Το e:Presence.gov.gr είναι πλατφόρμα δικτυακών τηλεδιασκέψεων για τους φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, η οποία όμως σήμερα το απόγευμα, βρισκόταν εκτός λειτουργίας. Κατά συνέπεια, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν προγραμματίσει να συμμετέχουν διαδικτυακά δεν μπορούσαν συνδεθούν.

Λόγω του προβλήματος στο e:Presence δεν σχηματίστηκε η απαραίτητη απαρτία (στην αίθουσα βρίσκονταν 13 δημοτικοί σύμβουλοι) ωστόσο δεν ήταν αυτός ο λόγος της αναβολής.

Η συνεδρίαση αναβλήθηκε, με την πρόθεση από την πλευρά του προέδρου κ. Νίκου Πτερούδη να γίνει αύριο Πέμπτη, κάτι που ωστόσο ήταν αδύνατον για κάποιους από τους δημοτικούς συμβούλους λόγω εργασίας.  Ενδέχεται η νέα πρόσκληση της συνεδρίασης να βγει για την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png