Στην αίθουσα του κινηματογράφου "ΤΙΤΙΝΑ", θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση, για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

DSC_0012-titina-00.JPG

Στην αίθουσα του κινηματογράφου "ΤΙΤΙΝΑ", θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023,  ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η συνεδρίαση είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου και άλλαξε λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένονται το επόμενο τριήμερο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών κι εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που αναμένεται να εκδηλωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας από σήμερα έως και την Τετάρτη, η προγραμματισμένη αυριανή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον «απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής» θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο ΤΙΤΙΝΑ, που βρίσκεται στην οδό Αιακού 25 στην πόλη της Αίγινας, με ώρα έναρξης τις 19:30΄, αντί στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, όπως αρχικά είχε καθορισθεί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Νικόλαος Πτερούδης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png