Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 5ης Ιουλίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 5 Ιουλίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :

   1. ΄Εγκριση μελέτης με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΙΓΙΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ, ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΓΡΟ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2011- 2012».
   2. ΄Εγκριση μελέτης με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2011- 2012».
   3. Επικύρωση Πρακτικού υπ.  αριθ. ΙΙΙ της Επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ»  και έγκριση ανάθεσης της μελέτης στον διαγωνιζόμενο που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
   4. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΥΛΙΝΔΡΑ.
   5. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικον. Έτους 2010.
   6. Διατύπωση γνώμης επί της έκθεσης περιβαλλοντικών όρων για την εγκατάσταση σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στη θέση «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – Χ (140 2613)» ΥΨΩΜΑ «ΚΑΜΑΡΑ», ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
   7. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, κ. Μαρίας Ανδρουτσοπούλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Κων/τίνος Ανδρουτσόπουλος), Μαρίας Κοπανά και Μαρίας Αλιμπράντη, για διόρθωση χρεώσεών τους στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεως στους βεβαιωτικούς καταλόγους
   8. Αίτηση των υδροληπτών του Δήμου κ. Σωτηρίου Μαρμαρινού, Σταύρου Γεωργόπουλου, Διονυσίου Παπαδημητρίου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ελευθέριος Παπαδημητρίου), Μιχάλη Μακαρατζή και Παντελή Μαρμαρινού, για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενοι λόγους μη σωστής  καταμέτρησης των υδρομέτρων τους.
   9. Αίτηση της υδρολήπτριας του Δήμου, κας Ζαφειρίας Κουκούλη, για διόρθωση χρεώσεώς της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη λόγους υπερβολικής αδικαιολόγητης κατανάλωσης ύδατος.
  10. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, κ. Ευθύμιου Χατζηγεωργόπουλου, Μιράντας Διάτσιγκου, Μάρθας Μαρίνη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Μαρία Μαρίνη), Μαρίνας Παπαρομπόλη, Παύλου Επισκοπόπουλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Σοφία Μελετιάδη) και ΄Αννας Ζούλια, για διόρθωση χρεώσεών τους, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενοι λόγους διαρροής ύδατος στο δίκτυο υδροδότησής τους.
  11. Αίτηση του υδρολήπτη του Δήμου κ. Δημητρίου Κομματά για διόρθωση χρεώσεώς του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενος λόγους  πιθανής μη σωστής  καταμέτρησης του υδρομέτρου του.
  12. Αίτηση της υδρολήπτριας του Δήμου, κας Σωτηρίας Ασημινιού για διόρθωση χρεώσεώς της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη ότι τα κυβικά καταγράφηκαν στο υδρόμετρό της προφανώς από κλοπή.
  13. Αίτηση της υδρολήπτριας του Δήμου, κας Γαρυφαλλιάς Μάιπα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Μιχάλης Μάιπας) για διόρθωση χρεώσεώς της σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, επικαλούμενη ότι δεν κατανάλωσε εκείνη το νερό διότι απουσίαζε από την Αίγινα και το νερό καταναλώθηκε από κατασκευαστή παρακειμένων οικοδομών.
  14. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου κ. Γεωργίου Ζωγραφάκη και Αλεξάνδρας Χαριτίδου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Γεώργιος Λαμπρόπουλος) για διόρθωση χρεώσεών τους, στους βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω χαλασμένου υδρομέτρου.
  15. Αιτήσεις επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεών τους ως εποχικών για τον υπολογισμό των Δημοτικών τελών καθαριότητας και των τελών φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος  Δ. Τσατήρης
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  

- Κατά την Συνεδρίαση  αυτή θα τεθούν  προς έγκριση
 τα αναλυτικά απομαγνητοφωνημένα  πρακτικά της
 υπ. αριθ.  5/15.3.2010 Συνεδριάσεως  του Δημοτικού
Συμβουλίου. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png