Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 27ης Σεπτεμβρίου 2010

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεών του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :

   1. Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου κ. Φίλιππου Χατζηπέρη με θέμα: «Η ¨Πύλη¨ της Αίγινας».
   2. Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου κ. Φίλιππου Χατζηπέρη με θέμα: «Θανατηφόρα Τροχαία Ατυχήματα στην Λεωφόρο Κυψέλης».
   3. ΄Εγκριση προμελέτης για την ανακαίνιση και νέα διαρρύθμιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου εν όψει της εφαρμογής του νέου Αυτοδιοικητικού νόμου ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ¨.
   4. Διατύπωση γνώμης σχετικά με τα προτεινόμενα από το ΚΤΕΛ Αίγινας δρομολόγια για την Χειμερινή περίοδο από 15/9/2010 έως 15/5/2011.
   5. Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής σχετικά με την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας ιππήλατων οχημάτων στην Πέρδικα Αίγινας.
   6. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής της εργασίας με τίτλο «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ».
   7. ΄Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα, 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. και 1ου Πρωτοκόλλου διαπίστωσης τιμών, του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ.
   8. ΄Εγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ. του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.
   9. Διατύπωση γνώμης στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE επί κτιρίου ΟΤΕ στη θέση Παλαιάς Χώρας 6 & Αιακού, «Κωδ. 1400302 ΑΙΓΙΝΑ ΤΚ» στο Δήμο Αίγινας, Νομαρχίας Πειραιά.
  10. Διατύπωση γνώμης στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας COSMOTE επί κτιρίου ΟΤΕ στη θέση Πέρδικα, «Κωδ. 1400304 ΠΕΡΔΙΚΑ ΤΚ» στο Δήμο Αίγινας, Νομαρχίας Πειραιά.
  11. Αίτηση κας Αλεξάνδρας Μαργαρίτη-Βογιατζόγλου κατοίκου Βροχείων Αίγινας για τροποποίηση τμήματος του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης της Αίγινας επί των οδών Ιουλίας Κάτσα και Κουμουνδούρου.
  12. ΄Εγκριση υλοποίησης στο Δήμο Αίγινας, προγράμματος ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και β) πρόσληψη ενός (1) πτυχιούχου φυσικής αγωγής για την εφαρμογή του.
  13. Αίτημα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΖΕΤ ΣΠΟΡΤ για την συναίνεση του Δήμου για την διεξαγωγή διεθνούς αγώνα personal watercraft στην Αγία Μαρίνα.
  14. Ορισμός εκπροσώπου, μετά του αναπληρωτή του, ο οποίος θα συμμετέχει ως  μέλος στην επιτροπή για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων περιοχών αρμοδιότητας του Δήμου Αίγινας.
  15. Αιτήσεις επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους (Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια) ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας των.
  16. Διαγραφή οφειλής της ΔΡΟΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. από τους χρηματικούς καταλόγους τελών επί ακαθαρίστων εσόδων έτους 2008 διότι εξοφλήθηκε με διπλότυπο είσπραξης στις 9/9/2010.
  17. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Αικατερίνης Μάργαρη-Μαλτέζου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Γεώργιος Μαλτέζος), Κυριάκου Τζινιέρη , Κυριακής Καραντζή (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Κυριάκος Καραντζής), για διόρθωση χρεώσεώς του σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω μη καταμέτρησης των υδρομέτρων τους.
  18. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Σοφίας Χαλδαίου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ιωάννης Χαλδαίος), Παντελή Γλεζάκη, Κων/τίνου Χαλδαίου, Χρήστου Μιχαλακέα για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεων στους βεβαιωτικούς καταλόγους.
  19. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου,  Νεκτάριου Λεούση , Αναστασίου Βούλγαρη , Ιωάννη Στάθη, Βασιλείου Καραγιάννη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Καραγιάννη Ελένη), ΄Ολγας Χαρίτου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Χριστόφορος Παπαδόπουλος), Φωτεινής Προυσάλογλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Σπύρος Κάπης), Δημητρίου Καλαβρία (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ευαγγελία Καλαβρία), Θεόδωρου Κοπανά, Χρήστου Φάκαλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ελένη Φάκαλου), Εμμανουήλ Μορφούλη, Ιωάννη Ροδάκη, Μαίρης Κρητικού, Ρόϊδως Τουλιάκη, Ιωάννη Μαραμπούτη, Κων/τίνας Κλώνου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Χρήστος Κλώνος), Νικολάου Μαρόπουλου (δύο παροχές), Παύλου Χαλδαίου, Δήμητρας Σακελλάρη-Γαλιάτη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Φραγκίσκος Σακελλάρης), Αικατερίνης Μαρμαρινού (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ευάγγελος Κανάκης), Μαρίνος Λουμιώτης, για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης των υδρομέτρων τους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
      
Γεώργιος  Δ. Τσατήρης
      
      

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 
Κατά την  Συνεδρίαση αυτή θα τεθούν προς έγκριση
τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της υπ΄ αριθ. 1 / 20.1.2010 Συνεδριάσεως  του Δημοτικού μας Συμβουλίου


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png