Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 25ης Οκτωβρίου 2010.

Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 25 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεών του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :

   1. ΄Εγκριση προκαταρκτικής μελέτης και Φακέλου Έργου με τίτλο: ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.
   2. Υποβολή πρότασης στα πλαίσια της τρέχουσας πρόσκλησης του ΕΠΠΕΡΑΑ (κωδικός πρόσκλησης 2.9) για την χρηματοδότηση έργων διαχείρισης αποβλήτων στα πλαίσια του άξονα προτεραιότητας 2 «Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων».
   3. ΄Εγκριση μελέτης με τίτλο: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ.ΒΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 25/9/2010.
   4. ΄Εγκριση μελέτης με τίτλο: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ.ΜΕΣΑΓΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 25/9/2010.
   5. ΄Εγκριση μελέτης με τίτλο: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ Δ.Δ.ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 25/9/2010.
   6. ΄Εγκριση Τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Δήμου έτους 2010.
   7. ΄Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικ. Έτους 2010.
   8. Κατανομή πίστωσης ΣΑΤΑ 2010 (3η δόση).
   9. ΄Εγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΙΤΣΑΙΟΥ-ΒΛΑΧΗΔΕΣ
  10. ΄Εγκριση της υπ. Αριθ. 97/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά τροποποίηση τεχνικού του προγράμματος έτους 2010.
  11. ΄Εγκριση της υπ. Αριθ. 98/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2010.
  12. ΄Εγκριση της υπ. Αριθ. 30/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2010.
  13. Ψήφιση πιστώσεως για τις ανάγκες εκδηλώσεων Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος  Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png