Ανακοίνωση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα οι δύο προσκλήσεις που ακολουθούν για τη συνεδρίαση του στις 20 Δεκεμβρίου.  Η πρώτη είναι ειδική συνεδρίαση και έχει ως θέμα: "`Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού Δήμου οικονομικής χρήσεως έτους 2006"

Πρόσκληση
Προσκαλείσθε σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 20 Δεκεμβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής  και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για λήψη αποφάσεως επί του παρακάτω μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης που είναι: `Εγκριση απολογισμού – ισολογισμού Δήμου οικονομικής χρήσεως έτους 2006

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γεώργιος Δ. Τσατήρης

Πρόσκληση
Προσκαλείσθε  σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Δεκεμβρίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεών του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής:

1. Επερώτηση Δημοτικού Συμβούλου κ. Φίλιππου Χατζηπέρη με θέμα: «Η ¨Πύλη¨ της Αίγινας».
2. Παράταση των συμβάσεων προμήθειας πόσιμου νερού από φρεατοϊδιοκτήτες για τις ανάγκες του Δήμου και των Τοπικών Διαμερισμάτων, έως την 30η Απριλίου 2011 και σύμφωνα με το άρθρο 4 των συμφωνητικών που έχουν καταρτισθεί, καθώς εκτιμάται ότι ο σχετικός αντίστοιχος διαγωνισμός για το έτος 2011 δεν θα έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.
3. Παράταση των συμβάσεων μεταφοράς απορριμματοφόρων του Δήμου με οχηματαγωγά πλοία, έως την ολοκλήρωση του σχετικού αντίστοιχου διαγωνισμού για το έτος 2011 ο οποίος εκτιμάται ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2010.
4. Αποδοχή πίστωσης 300.000,00 € για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ¨ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ¨- Δ. ΑΙΓΙΝΑΣ.
5. Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του ΟΑΕΔ για τη λειτουργία Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο η οποία λήγει στις 31-12-2010
6. Έγκριση ηλεκτροδότησης του οικίσκου του αντλιοστασίου, ο οποίος βρίσκεται στο χωριό Παχεία Ράχη, επί της οδού Λεύκης-Ανιτσαίου.



   7. Έγκριση της υπ. αριθ. 141/2010 μελέτης που συνέταξε η ΤΥΔΚ Πειραιά για την εκτέλεση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΖΙΚΗΔΕΣ πρ/σμού εργασιών 150.060,00 € (με αναθεώρηση και ΦΠΑ)
   8. Οριστική παραλαβή της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ».
   9. Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής από υπαλλήλους η οποία κατόπιν επιτόπιας εξέτασης θα προβεί στην σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από ανωτέρα βία στο έργο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ν. ΑΙΓΙΝΑΣ (άρθρο 58 παρ. 5 του Ν. 3669/08).
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής προμήθειας δύο φορτηγών αυτοκινήτων με γερανό.
  11. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΖ-ΑΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ.
  12. Αποδοχή χορηγίας 2.000,00 € από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, για την υλοποίηση εκδηλώσεων.
  13. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικον. Έτους 2010
  14. Ψήφιση πίστωσης σε βάρος του πρ/σμού του Δήμου οικον. Έτους 2010 για τις ανάγκες των τελετών ορκωμοσίας και εγκατάστασης της νέας Δημοτικής Αρχής   σε συνδυασμό με τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο.
  15. Έγκριση της υπ. Αριθ. 7/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ η οποία αφορά έγκριση οικονομικού του απολογισμού έτους 2009 .
  16. Έγκριση της υπ. Αριθ. 6/2010 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ, η οποία αφορά αναμόρφωση προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2010.
  17. Έγκριση της υπ. Αριθ. 13/2010 απόφασης του Διοικ. Σ/λίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ (Κ.Ε.Δ.Α.)  με την οποία εγκρίθηκε ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης του 2009.
  18. Έγκριση της υπ. Αριθ. 2/2010 απόφασης του Διοικ. Σ/λίου της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ (Κ.Ε.Δ.Α.) με την οποία ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2010.
  19. Αίτημα του υπαλλήλου του Δήμου Στυλιανού Γκαρή για την χορήγηση επιδόματος εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2009  (ΚΥΑ 2 / 4940/0022 /09.08.2010 απόφαση Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης -  Οικονομικών).
  20. Αίτημα του αλλοδαπού ORΗAN LAERTI για επιστροφή ποσού 150,00 €, ως αχρεωστήτως καταβληθέν για παράβολο του άρθρου 15 παρ. 2 του Ν. 3386/2005 το οποίο δεν χρησιμοποίησε και εξέλιπε ο λόγος για τον οποίο εκδόθηκε.
  21. Αιτήσεις επαγγελματιών για χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους (Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια) ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού βάση του πραγματικού χρόνου λειτουργίας των.
  22. Διόρθωση οφειλής του κ. Δημητρίου Φ. Χαλδαίου στους χρηματικούς καταλόγους τελών επί ακαθαρίστων εσόδων έτους 2008 λόγω λανθασμένης χρέωσής του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 
Γεώργιος  Δ. Τσατήρης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png