Θέματα Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συνεδρίαση της 21ης Φεβρουαρίου 2011.

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21η Φεβρουαρίου 2011, η πρόσκληση αναφέρει τα ακόλουθα:

Καλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 21η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ. , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης , που είναι τα εξής:

1. ΄Εγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2011.
2. Καθορισμός ανώτατου ύψους προϋπολογισμού εξόδων Δημοτικών Κοινοτήτων Αίγινας, Βαθέος, Κυψέλης και Μεσαγρού και Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας για το οικον. Έτος 2011 ( άρθρο 86 του Ν. 3852/2010).
3. Αποδοχή επιχορήγησης του Δήμου με το ποσόν των 200.000,00 € για ¨ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΠΛΟΙΑ¨.
4. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (άρθρο 76 παρ. 1 του Ν. 3852/2010).
5. Συγκρότηση Επιτροπής Παιδείας του Δήμου βάσει του άρθρου 50 του ν. 1566/85.
6. Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα – καθαριότητας και ύδρευσης- του Δήμου μας, έτους 2011.
7. Πρόσληψη 5 εργατών για διάστημα 2 μηνών εντός του έτους 2011 για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στο νησί της Αίγινας τον περασμένο Σεπτέμβριο.
8. Λήψη απόφασης για την λειτουργία των υπηρεσιών ύδρευσης και καθαριότητας του Δήμου μας σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν. 3584/2007.
9. Ονοματοδοσία δημοτικής οδού προς τιμή του ζωγράφου Γιάννη Μόραλη
10. Καθορισμός αυτοτελών οικισμών Δήμου για την γενική απογραφή κτηρίων, πληθυσμού- κατοικιών που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2011
11. ΄Εγκριση παράτασης σύμβασης με την Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ-ΕΛΤΑ για την αποστολή ταχυδρομικών αντικειμένων επιστολικού ταχυδρομείου και δεμάτων.
12. Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Γεωργίου Μαργαρώνη , Ειρήνης Βράιλα και Νεκταρίου Κορναράκη, για διόρθωση χρεώσεών τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λάθους αντιγραφής από τα βιβλία μετρήσεων στους βεβαιωτικούς καταλόγους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Πέτρος Α. Πετρίτη
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png