Θέματα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας 15ης Απριλίου.

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο η πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Κτιρίου στο Μεριστό. Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης:

Kαλείσθε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 15η του μηνός Απριλίου έτους 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:
  • Περί μη κατάργησης του Ειρηνοδικείου Αίγινας, ενόψει αναδιάρθρωσης των Ειρηνοδικείων  του Αργοσαρωνικού.
  • Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011, λόγω του ότι οι δύο διεξαχθέντες διαγωνισμοί απέβησαν άγονοι.
  • Έγκριση εκμίσθωσης σε ιδιώτες του δικαιώματος εκμετάλλευσης χώρων πλάζ της Νήσου Αίγινας για την άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους.
  • Αποδοχή πίστωσης 170.829,67 € με σκοπό την εκτέλεση του έργου « προμήθεια τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (υποέργο : Προμήθεια σταθερής πρέσας απορριμμάτων και τριών (3) κλειστών containers για το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων).
  • Αποδοχή πίστωσης 80.689,18 € με σκοπό την εκτέλεση του έργου: «Μελέτη για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ».
  • Αναθεώρηση του ισχύοντος μέχρι τώρα ¨Κανονισμού Ύδρευσης¨ του Δήμου Αίγινας.
  • Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία ¨Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.¨ για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού  Εξοπλισμού  (ΑΗΗΕ).
  • Περί έγκρισης Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

  • Έγκριση της αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας , που αφορά έγκριση του προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2011.
  • Έγκριση της αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας, που αφορά έγκριση του προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2011.
  • Έγκριση της αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας, που αφορά έγκριση του προϋπολογισμού του οικον. Έτους 2011.
  • Περί έγκρισης πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από θεομηνία στο έργο: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ Ν. ΑΙΓΙΝΑΣ.
  • Περί έγκρισης διάλυσης σύμβασης του έργου: ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.
  • Περί χορήγησης έγκρισης ,για αλλαγή των όρων δόμησης στο χώρο του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγ. Αναστασίας Φαρμακολύτριας.
  • Περί έγκρισης τροποποίησης τμήματος του ρυμοτομικού σχεδίου στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.
  • Περί έγκρισης τροποποίησης τμήματος του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης της Αίγινας, επί των οδών ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑ και ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ.
  • Περί αιτήματος ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ «Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»  για  οικονομική του ενίσχυση  με το ποσόν των 3.000,00 € για την αντιμετώπιση εξόδων διοργάνωσης του « 23ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ».
Αιτήσεις επιχειρηματιών για τον χαρακτηρισμό των επιχειρήσεων τους ως εποχικών, για τον υπολογισμό των Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και των τελών Φωτισμού βάσει του πραγματικού χρόνου λειτουργίας τους.
Εξέταση αιτήσεων πολιτών για ακύρωση κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας για το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2011.
Αιτήσεις υδροληπτών Δήμου κ. Κων/νου Χατζηϊορδανίδη, Ιωάννη Λαγουτάρη, Βασίλειου Κεσίσογλου, Φιλήμονος Κόττη, Φλώρας Βοστιτσάνου και Θεόδωρου Μπαξεβανάκη, για την διόρθωση χρεώσεων τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  
Πέτρος Α. Πετρίτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png