Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 5ης Σεπτεμβρίου 2011.

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας που θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2011. Η πρόσκληση αναφέρει τα ακολούθα:

Καλείστε να προσέλθετε σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου  που βρίσκεται στην συμβολή  των οδών Αγίας Παρασκευής  και Μεριστού στην πόλη της  Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την  5η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:

Τροποποίηση – νέα κωδικοποίηση Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας.
Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών και εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ, για το μέχρι 31-12-2012 χρονικό διάστημα.
Κατανομή πίστωσης 30.900,00 € η οποία αφορά «κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας».

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μπέσης.

΄Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικον. έτους 2011.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ :   Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης.

Ανασυγκρότηση της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου επειδή μετά από πρόσφατες υπηρεσιακές αλλαγές, οι εκπρόσωποι του 4ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Επιτροπή Παιδείας υπηρετούν πλέον σε άλλες περιοχές.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Νεκτάριος Κουκούλης.

Πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου δίμηνης διάρκειας για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών καθαριότητας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Φίλιππος Τζίτζης.

Έγκριση της υπ. αριθ. 13/2011 αποφάσεως του Διοικ. Σ/λίου του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας για τον απολογισμό του, οικον. έτους 2010.
Εξέταση αιτήματος Μιχαήλ Τζίτζη για χορήγηση άδειας λειτουργίας κινητής καντίνας στο χώρο που έχει μισθώσει από το Δήμο στη 1η πλάζ Μαραθώνος .

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μπέσης.

Εξέταση αιτήσεων των υδροληπτών του Δήμου Μαρίας Αγγελοπούλου, Αθηνάς Μαλτέζου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Γεώργιος Μαλτέζος), Ειρήνης Μπόγρη, Μαγδαλινής Μαρίνη, Κώστα Κουζούπη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Αλεξάνδρα Μαλτέζου, Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου, Δημητρίου Βελώκα, Ιωάννη Μπαρμπέρη, Παναγή Μπόγρη, Γεωργίου Κοκκινέλη, Αναστασίας Λαζάρου, Χαρίκλειας Κλώνου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Χριστίνα Χατζίνα), Βασιλικής Χατζίνα, Ιωάννη Λορέντζου, Αικατερίνης Καβάσιλα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Νικόλαος Καβάσιλας), Κων/τίνου Δρίτσα, Μάρθας Μαρίνη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Μαρία Μαρίνη), Παναγιώτη Πετρόπουλου, Νικολάου Μπήτρου, Ευαγγελίας Αλευροπούλου, Αρετής Ηλία, Δημητρίου Ζάγκου, Πολυζώη Αναστόπουλου, Ασημηνιού-Γαρυφαλλιάς Τζανέρη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Αναστάσιος Ασημινιός), Ευαγγελίας Αλευροπούλου, Δημητρίου Αλευρόπουλου, Αργυρώς Δημητρίου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Αθανάσιος Φραγκούλης), Ελένης Μιχαλοπούλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Βασίλειος Μιχαλόπουλος), Φίλιππου Χατζηπέρη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ζαφειρία Χατζηπέρη) και Νεκταρίας Βελώκα (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Δημήτριος Βελώκας) για διόρθωση χρεώσεων τους σε χρηματικούς καταλόγους τελών ύδρευσης .

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Μπέσης.

Εξέταση αιτήσεων πολιτών για ακύρωση κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας που έχουν καταλογισθεί κατά το διάστημα Απριλίου-Ιουλίου 2011.
Διαγραφή οφειλής, επ΄ ονόματι του κ. Μιχαήλ Στυλ. Τζίτζη , από τους χρηματικούς καταλόγους τέλους επί ακαθαρίστων εσόδων .
Εξέταση αιτήματος του αλλοδαπού DRUGA NIKO για επιστροφή ως αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού 45,00 €, λόγω μη χρησιμοποίησης παράβολου για ανανέωση άδειας παραμονής .

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Πέτρος Α. Πετρίτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png