Πρόσκληση σύγκλησης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την υδροδότηση της Αίγινας.

Την πρόσκληση για σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με θέμα την υδροδότηση της Αίγινας, λάβαμε πριν από λίγο. Η συνεδρίαση θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 14:30 μ.μ.
Σημειώνουμε ότι είχε προηγηθεί σχετική επιστολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρίου Παναγιώτη Γρηγορόπουλου που ζητούσε την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης για τα προβλήματα που υπάρχουν στην υδροδότηση της Αίγινας. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Aegina Portal. Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης:

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (άρθρο 3 - Κανονισμού Λειτουργίας Δ.Σ. Αίγινας) , που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 30η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος, λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην ομαλή υδροδότηση του νησιού μας.

Ο πρόεδρος,
Πέτρος Α. Πετρίτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png