Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 21ης Δεκεμβρίου 2011.

Δήμος Αίγινας. Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), την 21η του μηνός Δεκεμβρίου έτους 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής:

Διατύπωση γνώμης για αλλαγή συντελεστή δόμησης ώστε να επιτραπεί η διεύρυνση των υπογείων βοηθητικών χώρων στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Χρήστου Καπράλου στην περιοχή "Πλακάκια" Αίγινας .

Λήψη απόφασης περί τροποποίησης ή μη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου έτους 2008 που αφορά την κυκλοφορία οχημάτων στην οδό Σπ. Ρόδη.

Εξέταση παράτασης  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του  Δήμου και του ΟΑΕΔ για το έτος 2012.

Έγκριση αναμόρφωσης  προϋπολογισμού Δήμου οικ. Έτους 2011.

Επικαιροποίηση  της υπ. αριθ. 9/2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για να επανακαθοριστούν οι δικαιούχοι εκ του Δήμου που θα κάνουν χρήση κινητής τηλεφωνίας και το ανώτερο επιτρεπτό όριο κόστους κλήσεων ανά μήνα.

Αίτημα κ. Φίλιππου Γ. Τζαρίμα για επιστροφή χρημάτων λόγω υπολογισμού των Δημοτικών Τελών, Δημοτικού Φόρου και Τ.Α.Π. στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. με 1422 τ.μ. αντί του ορθού 1145 τ.μ.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,
Πέτρος Α. Πετρίτης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png