Θέματα συνεδρίασης 7 Μαΐου 2008.

Πρόσκληση

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης που είναι τα εξής :

1.- Συζήτηση επί της επερώτησης του Δ.Σ κ. Τζίτζη Φ. για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (τοποθέτηση ανασχετικών ταχύτητας) επί της οδού Αφαίας.

2.- Συζήτηση για τις υποβληθείσες μηνύσεις, από το Διοικητή του Α.Τ Αίγινας κατά του κ. Πτερούδη Νικολάου και του κ. Λεούση Νεκταρίου για διατυπωθείσες απόψεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 5/10/2007

3.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2008.

4.- ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 59/2008 μελέτης της εργασίας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΖ-ΑΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ πρ/σμού 44.487,20 ευρώ με το ΦΠΑ 19 %.

5.- ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 60/2008 μελέτης της εργασίας ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΖ-ΑΚΤΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑΓΡΟΥ πρ/σμού 44.487,20 ευρώ με το ΦΠΑ 19 %.

6.- Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση εργασίας απομάκρυνσης τεμαχισμένων ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων από το χώρο του γκαράζ.

7.- Αποχαρακτηρισμός των όμορων ιδιοκτησιών στο διδακτήριο του 2ου Δημοτικού σχολείου Αίγινας που είναι χαρακτηρισμένες ως ''χώρος σχολείου''.

8.- Λήψη απόφασης για την αποδοχή της μεταβίβασης κυριότητας στο Δήμο Αίγινας ρυμουλκού αυτοκινήτου και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για να υπογράψει το συμβόλαιο αγοράς με τον ΟΔΔΥ.

9.- Ψήφιση πίστωσης για φιλοξενία αντιπροσωπίας πόλεως BRONTE Ιταλίας.

10.- Κατανομή επιχορήγησης ποσού 85.940,00 από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ (Α΄ δόση έτους 2008).
Αίγινα 2 Μαΐου 2008

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Πούντος

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png