Θέματα συνεδρίασης 11 Ιουνίου 2008.

Προσκαλείσθε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11 Ιουνίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτίριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού)  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω  θεμάτων  της  ημερησίας διάταξης που είναι  τα εξής :


1.- ΄Εγκριση «οικονομοτεχνικής μελέτης σύστασης ενιαίας Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης -Αποχέτευσης Αίγινας, συνοδευόμενη με μελέτη Κόστους –οφέλους».

2.-  Σύσταση Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης- Αποχέτευσης Αίγινας.3.- Συζήτηση επί του καταγγελτικού υπομνήματος «επιτροπής κατοίκων για τη σωτηρία της Σκοτεινής και Συλλόγου Ενεργών Πολιτών» σχετικά με την λειτουργία κινητής μονάδας παραγωγής μπετόν της Εταιρείας Ν. & Κ. Τόγιας Α.Ε. στον χώρο της Σκοτεινής.    

4.- Λήψη απόφασης σχετικά με την επικείμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τη συνένωση των ΟΤΑ.

5.-  Απόφαση για την αντιμετώπιση της οργανωμένης δόμησης στο νησί της Αίγινας

6.-  Αποδοχή πρότασης Τοπικού Συμβουλίου Πέρδικας «να χαρακτηριστεί ο χώρος «Οχυρού» ως «χώρος περιπάτου και αναψυχής» και ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους  του Δήμου για την υλοποίησή της. 

7.- Απευθείας μίσθωση ακινήτου για χρήση ως αποθηκευτικού χώρου από τις υπηρεσίες του Δήμου , διότι οι διεξαχθέντες διαγωνισμοί απέβησαν άγονοι.    

8.- ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 81/2008 μελέτης για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΙΓΙΝΑΣ. 

9.- ΄Εγκριση της υπ. αριθ. 83/2008 μελέτης για την εκτέλεση του έργου ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΥΛΙΝΔΡΑ.

10.-  ΄Αποδοχή πίστωσης 205.410,00 € για την εκτέλεση του έργου ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΙΓΙΝΑΣ  και αναμόρφωση προϋπολογισμού  Δήμου οικ. έτους 2008 . 

11.- Εισήγηση Δημαρχιακής Επιτροπής για πεζοδρόμηση της «παρόδου Ρήγα Φεραίου» στην πόλη της Αίγινας 

12.- ΄Εγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου οικ. έτους 2008. 

13.- Επανακαθορισμός εξόδων παράστασης του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας,       

14.- ΄Εγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 1990 της πρώην Κοινότητας Πέρδικας Αίγινας (σήμερα Τοπικό Διαμέρισμα Πέρδικας Αίγινας) . 

15.- ΄Εγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 1991 της πρώην Κοινότητας Πέρδικας Αίγινας (σήμερα Τοπικό Διαμέρισμα Πέρδικας Αίγινας) .

16.- Ανάληψη δαπάνης για την μετακίνηση Δημοτικού Συμβούλου στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Δήμου στη συνάντηση με θέμα «Ο Νίκος Καζαντζάκης και οι Βαλκανικές χώρες».   

17.- Αίτημα Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος για οικονομική του ενίσχυση 

18.- Αίτηση Μιχαήλ Κυριακόπουλου για επιστροφή χρημάτων λόγω λάθους χρέωσης τετραγωνικών μέτρων στον υπολογισμό του Δημοτικού Φόρους των Δημοτικών Τελών και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας.     

19.- Αίτημα των αλλοδαπών AGUSTIN KOLMARKA, PLEPI JANI και JAKU VITOR  για επιστροφή ποσού 90,00 ευρώ ,σε έκαστο, το οποίο πλήρωσαν εκ παραδρομής για την ανανέωση άδειας παραμονής.

20.- Αποδοχή παραίτησης του κ. Ευάγγελου Σώρρου από μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ και ορισμός αντικαταστάτη αυτού.  

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Ιωάννης Πούντος  



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png