Κατεπείγουσα πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 27ης Δεκεμβρίου 2012.

Προσκαλείσθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου στις 27 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του που βρίσκεται στο Δημοτικό Κτήριο επί των οδών Αγ. Παρασκευής και Μεριστού στην πόλη της Αίγινας (περιοχή Μεριστού), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την υποβολή αιτήματος προς το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για υπαγωγή στις ρυθμίσεις επιμήκυνσης και περιόδου χάριτος των δανείων του Δήμου Αίγινας, βάσει των σχετικών διατάξεων του Ν.4093 (ΦΕΚ 222/τ.Ά/12-11-2012)

Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2012

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής του αιτήματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων είναι η 31η Δεκεμβρίου 2012 και ως εκ τούτου τυχόν καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Πέτρος Α. Πετρίτης



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png